När man invigde stranden

I helgen åkte jag, Livia och hennes farmor till havet för första gången. Jag ville låta Livia uppleva en sandstrand, och det var lika poppis som jag misstänkt. Hon älskar sand. Vi fick massor av den varan på våra filtar, för hon hämtade det generöst med sin spade och dumpade det på filten. Hon försökte även lägga det i vår mat, men där gick vår gräns. Istället introducerade vi henne för vattnet. Först var det inte alls poppis. I tre minuter ville hon bara upp i famnen. Sedan förstod hon. Havet var som en gigantisk badbalja!
Man kunde plaska och leka. Farmor var en jätterolig lekkamrat! En blöt solhatt är förresten väldigt bra när det är varmt! Och blöt blir den när man snubblar runt i vattnet i några timmar.
Älskade unge! Vi höll på att inte få upp henne alls. Hon skakade tillslut, för det blev ju kallt i uv-dräkten, så hon fick vara naken på slutet. Det var en av de varmaste dagarna, när det var ca 30 grader, och vi åkte ut till havet först vid kl tre, när värmen och solen börjat avta. Vi stannade till sjusnåret innan vi åkte hem.
Lycklig liten nakenfis! Vad det är roligt att se henne upptäcka världen! 
 
#1 - - Inger:

Asså hon är ju så söt! Det där leendet. Ett riktigt smittosamt leende.

Svar: Eller hur!! :-D Tack!!! <3
Annie Brickman