När man varit på en minisemester

 
I måndags och tisdags var vi iväg på en liten minisemester. Övernattade i en kompis gästrum på Fårö, jag träffade ett brudpar som jag ska fota nästa år och så passade vi på att nätverka. Det kommer komma lite inlägg med bilder från det, men de närmaste dagarna har vi rätt ont om tid, så det kanske får vänta tills i helgen. Men jag tänkte visa lite från Langhammars, det mest klassiska raukområdet på Gotland, typ. 
Livia hade världens fest. Hon letade stenar, klättrade och undersökte. Det blev mycket axel-åkande för hennes del när hon klättrade på ställen hon inte riktigt kan klättra på än, eller när hon snubblade på det ojämna underlaget. Det gillade hon. Särskilt att dra sin stackars pappa i håret. Han har ju mycket hår att dra i!
Vi funderar på att gifta oss här. Ha vigslen bland raukarna. Det, eller ta bilder här på kvällen medan gästerna äter eller underhålls av någonting. Det lutar åt att vi har festen på Stora Gåsemora, ett av mina absoluta favoritställen på Gotland. En gigantisk hästgård med utsikt över havet. Men helst vill jag ha själva ceremonin utomhus. På någon riktigt fin plats. Nackdelen med Langhammars är turisterna, men vi kommer gifta oss tidigt på sommaren så jag tror det kommer vara ganska lugnt då.
Vi får se. Först ska vi planera vår lilla "rymning" till hösten, då vi gifter oss officiellt.
 
#1 - - Dan Brickman:

Lik sin mor i samma ålder. Alltid lortig och oftast glad :)

Svar: Hahaha :-D
Annie Brickman