När semestern är över

Vi har haft några underbara veckor av semester här hemma. Först var mamma och syrran här, sedan var vi själva en vecka och sedan kom pappa och farmor några dagar. Vi har åkt runt och utforskat Gotland, fikat och ätit på massor med restauranger - till och med badat lite! Just den här dagen då jag knäppte bilder stannade vi till i Sandviken på Norra Gotland och lät Livia plaska en timme. 
Det var vi och tre andra familjer, långgrunt flera hundra meter och varmt, så varmt. Inte min typ av strand eller bad, men perfekt för barn! Livia var så himla arg när vi lyfte upp henne och torkade henne. Hon hade nog med glädje tillbringat hela veckan i vattnet. Att plaska och gräva i sanden är det bästa hon vet.
Älskade unge! På måndag börjar hon dagis igen efter semesteruppehållet och vi återgår till våra arbetstider. Det ska bli så himla skönt!! Jag ligger efter med allt, typ. Och det blir minst två bröllop i augusti, vilket känns toppen! Äntligen!! Små, mysiga och roliga! Livet känns så himla spännande just nu med förestående plugg, bebis och studio.