När man köpt Livias julklapp

Årets tredje julklapp är inköpt! Det är Livias julklapp. De andra som är klara vill jag inte skriva ut då de ibland läser bloggen. Vi vill ju hålla nere på antalet prylar här hemma, så hon får bara en från mig och sambon. Vi tänker att om alla nära bara köper en var blir det ändå typ 6 julklappar, och det blir ju sjukt mycket prylar då en klapp ofta innehåller flera delar och saker. till jul kanske vi dessutom har två barn, och får bägge presenter blir det plötsligt 12 nya grejer som ska få plats här hemma. Därför känns det extra viktigt att det som kommer in är genomtänkt.
 
Den här klappen köpte jag i en second handbutik för 35kr. Farmor har en liknande hemma hos sig, och den lekte jag med som barn. Livia tyckte den var jätterolig nu när vi var där senast, och nu är hon ju ändå för liten att förstå att det är mer än något att slå på. Jag tycker dessutom att den är väldigt dekorativ.
Det här är kanske sista året jag använder papper som inslagning. Jag ska göra slut på det jag har, sedan testa textilier istället, som man kan återanvända. Jag har haft en tendens att köpa julklappspapper efter jul då det är billigt och ändå skickas tillbaka eller ska förvaras om det inte blir sålt. Vilket lett till att jag har ett stort lager hemma. När det är slut blir det till att använda kartonger, lådor och textilier istället.