När man pratar om önskningar

Nu är julen snart här och jag har sedan länge handlat alla julklapparna. Jag har även fått frågan om vad jag önskar mig. Det är ju egentligen pengar till renoveringen, men det är inte så kul att ge bort. jag hittade två gamla önskelistor, och tyckte att det var kul att se. Det ena är det som jag önskade mig 2017 och 1018, det andra är en bild från 2020, som jag aldrig postade. 
 
Det mesta som fanns på listan 2017-2018 har jag fått på ett eller annat sätt sedan dess. Bara en sak önskar jag mig inte längre, och det är det katt-träd. Jag byggde ett som katterna aldrig använde. De gillar mattorna, eller så klöser det ute. De får skäll om de sträcker sig mot möblerna och gör det sällan. Men i övrigt är det roligt att se att allt annat fortfarande är saker jag vill ha, men som jag inte kanske har något direkt behov av. Som kronan. Kul för fotograferingar, men inte alls nödvändig. Listan under däremot? Tja, det är ju lättare att få vad man önskar sig om man berättar det för någon.
 
Jag har börjat med att skriva upp en lista i appen "Reminders" som ingår när man har Apple-produkter, när jag kommer på något jag önskar mig. För det står alltid still när någon faktiskt frågar. I år har den listan hunnit bli ganska lång, så det borde vara roligt att titta igenom den och välja något därifrån nu. Jag tror att alla dessa saker ovan står med där än. Om inte får jag påminna mig om att skriva upp dem. Jag hoppas i alla fall på att få Cluedo Harry Potter-style någon gång. Det vore kul att spela med familjen!
 
0 kommentarer publicerat i Personligt
Taggar: Begagnade presenter, Julklappar, Önskelista, Önskelista 2021, Önskningar