När man haft underbart sommarväder

Det ska regna inatt! Det behövs, för vi har haft värme och solsken i ungefär en vecka. Fantastiskt väder och vi har grillat varenda dag, alltifrån grillkorv till sparris. Grillad sparris med lite salt och smör är ruskigt gott! Har ni testat att grilla halloumi? Den ska grillas i hel bit för en härlig, mjuk konsistens, har vi fått lära oss. Det är något av det godaste jag vet på sommaren! Allt blir bättre på grill, oavsett om det är paprika eller en bit kött. Altanen används flitigt. Jag är så lycklig över att vi byggde den!
Så härligt att bara ta med lunchen ut på en bricka. Saga har börjat äta mat nu och älskar det, men är urdålig på att behålla det i munnen. Men hon hugger in som en liten haj innan hon spiller 99% över magen istället. Det är ju inte lätt när man enbart har två tänder!
 
Projekt trädgård går fantastiskt, i alla fall. Det känns som att vi är i fas, kommer i ordning. Övervåningen är städad nu, med nytvättat överkast och mattorna är tillbaka efter att ha varit borta medan Akira var liten. Det känns riktigt härligt just nu! Och det börjar gro i grönsakslandet!
Vår lilla oas <3