När man har en liten Saga

Barnvakt! Det är så underbart! Jag har fått regelbunden barnvakt ett par timmar i veckan och det ger en sådan välbehövlig paus för min del. Saga har varit lite av en mardröm när tänderna kom, snuttat sig igenom nätterna och varit grinig på dagen. Fast ändå, grinig för Saga är typ som Livia var på en av sina bästa dagar. Livia var så otroligt social och ilsken över att hon inte kunde röra sig så mycket, men Saga är ju redan så rörlig så hon är jättenöjd för det mesta om hon får ligga på golvet och utforska världen. Eller sitta i hoppgungan eller gåstolen, så hon kommer upp lite.
Det är så nyttigt för oss bägge två att få de där 2-3 timmarna isär en gång i veckan, så jag får andas lite och så att hon får träffa andra människor. Hon träffar ju knappt någon, så hon är väldigt mammig. Jag längtar alltid så otroligt mycket efter henne när jag hämtar henne. Sedan ägnar jag resten av dagen åt att pussa de där supermjuka kinderna. jag upptäckte häromdagen hur ljushårig hon blivit. Sidorna är nästan helt blonda nu. Håret har en gyllene ton, inte röd, inte brun och inte blond. Jag tror att hon kommer få sin pappas hårfärg och ögon som är aningen mörkare än storasysters. Det är så spännande att följa deras utveckling! Jag har varit så inställd på mörkt hår, så en del av mig fick en smärre chock när jag såg hur ljus hon blivit.
 
Jag ska strax åka och hämta henne nu, och jag hoppas hon varit lite gladare igen. Hon var riktigt ilsken när tänderna kom, men de senaste dagarna har hon varit gladare igen här hemma. Sedan ska vi kika på en loppis och hämta en syskonvagn som jag fått. Jag är på jakt efter en barnstol till, i trä, till Livia. Det verkar som att jag får leta, för de går inom några minuter från facebooks säljsida! Det är ju det roliga med att handla second hand - jakten! Sedan är det ju härligt för både miljön och plånboken också.
Ha en fin vecka!