När man snart har en tvååring

Jag är färdig med Livias presenter. Typ. Hon fyller ju snart 2 år. Hur?! Jag har köpt allt utom en sak i olika secondhand-butiker. Slagit in det med Saga i babygymmet på golvet och förundrats över att Livia som nyss föddes redan fyller två.
 
Jag har även fyndat present till hennes kompisar second hand och blandat med ett par nyinköp. Det är så häftigt. Hade någon sagt till mig 2018 att jag skulle umgås mest med två av mina fd kollegor från Rusta och att vi alla skulle ha barn i samma ålder ett par år senare skulle jag inte ha trott det. Två tjejer som jag tyckte om när jag jobbade där men aldrig fick tid att träffa är nu de två jag ser som mina bästa vänner, som jag umgås mest med och vars barn mina barn leker med dagligen. Det som är skönast är nog hur lika vi tre tjejer/kvinnor ser på barnprylar och second hand. Vi går ofta till butikerna tillsammans, fyndar till varandra och inreder våra egna hem med secondhand-köp hellre än nytt. Vi har liknande stil men ändå helt olika. Det är så befriande och roligt att kunna ge bort secondhandfyndade presenter till folk som uppskattar det. Vissa tycker ju det är konstigt. Att umgås med vänner som tycker att det är roligt och bra både för plånbok och miljö är något jag drömt om! 
 
Så vad ska Livia få av oss?
En burk dunderhonung där jag lagt hårspännen från Lindex. Burken kostade 10kr på secondhand och hårspännena är från Lindex nya Bamse-kollektion, man fick 10% om man gick med i kundklubben så jag gav 39kr eller så. De kommer att bli älskade! Livia är helt tokig i Bamse, och hon börjar uppskatta hårspännen nu. Äntligen!
Hon ska också få två söta små hinkar till sandlådan, som egentligen är krukor. Sedan hittade jag fyra böcker om livet på bondgård, på engelska! Eller, jag hittade dem inte, det var en av kompisarna jag nyss nämnde som såg dem på hyllan när vi gick i en affär ihop (möttes där av misstag när jag spontant svängde in på väg hem från förskolan). Vi har en favoritaffär som ligger nära där hon bor där vi ofta möts både av misstag och planerat. Fastän vi har tjejer som bara är en dag isär har vi helt olika stil och letar helt olika saker till dem, så vi hjälper varandra! Hon är mer modern och trendig och stilren, jag är mer gulligull-gammaldags...
Utöver det här ska Livia få en riktig docksäng, som jag hittade på en secondhandaffär för 50 kr och som jag målar om. Den ska jag också visa fast i ett eget inlägg. Just nu har hon en fin låda men den vill jag sno tillbaka och använda själv...