När hösten börjat

 
Dessa bilder är redan gamla. Alltså, vart tar tiden vägen?! Jag har typ tagit sommarlov, verkligen försökt vara ledig mellan jobben. Stängt av, försökt hitta mig själv. Och haft den bästa sommaren någonsin, skulle jag tro. Verkligen njutit av den.
 
Bilderna är sedan runt den 15 juli. Det är snart två månader sedan! Då hade Saga upptäckt att man kunde gå längs möblerna och ställa sig mot våra ben. 
 
 
Hon var som en liten hund och tiggde mat vid köksbordet, men var för liten att förstå hur man skulle äta när man väl satt vid matbordet, så hon kröp mest runt nedanför och blev matad när hon ställde sig vid någon av oss.
 
 
Då var dessa gröna byxor Adam har på sig på bilden helt nyinköpta - nu känns det som om han alltid haft dem och det börjar bli för kyligt för honom att ha dem. De har varit hans Go-to-byxor nu under sommaren. Det känns sjukt att se att lappen fortfarande satt på dem när dessa bilder togs!
 
 
Då, i Juli, kröp Saga snabbt över golven och stoppade i sig varenda smula som trillade ner. Nu, två månader senare, springer hon hellre på alla fyra än kryper på knäna. Hon ställer sig upp utan att hålla i någonting och balanserar. När hon gör det har hon samma min som på bilden ovan. Lyckligt busig.
 
 
Jag minns så tydligt den här morgonen. Jag tänkte "jag ska ta bild på morgonkaoset så att jag kan minnas hur det var innan vi renoverade". För oftast tar man ju bilder när det är städat och i ordning. Men här tog jag bilder på en helt vanlig morgon, dagar innan vi började potträna Livia. Adam är periodare när det gäller kolhydrater och just då tyckte han det var helt okej - nu är han inne i en period då han skär ner extremt mycket på det för egen del.
 
 
Då hade Saga börjat smaka mat och satt ibland med vid köksbordet. Idag sitter hon alltid med och käkar ungefär hälften av maten hon får, resten hamnar på golvet eller i hennes ansikte. Hon älskar mat. Det gjorde hon redan då, även om hon när bilderna togs inte riktigt förstått hur man fick ner det från munnen till magen och ofta råkade trycka ut det med tungan istället. 
 

Tiden går så himla fort. Jag tog en ofrivillig paus från bloggen. Det har varit för mycket, men jag har prioriterat vila och känner att jag mår bättre. Inte som i våras, när det var som värst.
 
Nu känns allting så fruktansvärt roligt och positivt, en stundande renovering av kök och badrum i oktober. Jag överlevde bröllopssäsongen och ska i veckan skicka iväg nr 3/5. Jag har börjat rida. En dag i veckan ska jag försöka komma hemifrån och bara njuta av lukten av häst, kall vind och Gotlandsluft. Det är underbart. jag har aldrig riktigt förstått vikten av återhämtning, men jag förstår det nu. Jag börjar lista ut vad som är återhämtande för just mig. Bebisgos, skrivande, promenader, otvugnet skapande oavsett medium, solkatter på väggen och doften av kaffe. Jag välkomnar hösten. jag är redo. Men jag hoppas lägga upp lite glimtar från sommaren, för jag har saknat att blogga och saknar att kunna gå tillbaka och se vad som gjorts. Så jag vill göra lite recaps innan jag går vidare. 
 
Hoppas ni också haft en fantastisk sommar!