När man varit på dop

Idag har vi varit på dop! Det var utomhus i en vacker ruin, och så mysigt! Massor med barn och platser att klättra på - en dröm för Livia. Jag frågade om hon haft roligt, medan vi åkte hem, och hon tjöt "Jaaaa!!!".
Bästa kompisen var ju där, och de härjade så som dem alltid gör. Saga satt mest och åt under kaffet efteråt, och nynnade för sig själv under själva ceremonin. Lillgrabben som döptes var lika nöjd han! Sov igenom nästan hela tillställningen med bara några lågmälda protester över att få vatten på sig.
Jag hade köpt matchande klänningar till tjejerna och ville så gärna ta några fina bilder på dem, men Livia har tvärvägrat. Det respekterar jag. Man tar inte foton på någon som inte vill. Jag tar massor med bilder på henne i olika situationer, men säger hon stopp slutar jag direkt. "Nej mamma klar!" säger hon oftast.
Jag älskar dessa dagar! När man får sitta och tjattra med vännerna och barnen får härja fritt. Det är det mysigaste jag vet. En kopp kaffe, ett gäng barn och några ballonger, så är livet prima i mina ögon.