När december dragit igång!

 
Oj oj vad jag har mycket att säga men oj oj oj vad tiden flyger! Jag har tenta på fredag så jag har inte så mycket tid att göra någonting alls just nu, men i övrigt lugnar livet ner sig nu! Jag har bara 1 bröllop kvar att redigera och skicka, vilket i alla fall är påbörjat. Sedan är det två jobbuppdrag som ska redigeras skickas och faktureras. Efter det ska jag påbörja en artikel genom skolan, lämna in två labbrapporter och sen fira jul. 
 
 
Förra veckan var Adam bortrest, så jag hade tjejerna själv samtidigt som jag var förkyld. Det var tufft! Tack och lov för TV:n. Frozen tillät mig att ta en tupplur medan tjejerna satt fängslade intill mig i soffan. Och i lördags stod vi på julmarknad och körde drop in-fotografering. Vi avslutade med våra egna barn och fick bilder som jag tycker är helt magiska. Här är ett axplock! Livia älskade klänningen och tjatar om att ha den hela tiden, men jag sparar dem till julafton nu. Jag valde en klänning som påminde om Frozen och det gick hem. Hon älskar sin "Frozenklänning".
 
 
Saga hade fortfarande resterna av en blåtira och var lite för nyvaken för att tycka det var lika kul. Men en pepparkaka eller två som muta, så satt hon i alla fall kvar framför kameran! Annars ville hon mest sitta i mitt knä.
 
Jahopp! Förhoppningsvis kan jag ta bilder sen på köket och visa. Jag har målat väggarna och fått upp gardinerna! Det är så himla mysigt hemma nu. Igår hämtade vi julgranen också, så julkänslorna är på topp! Ha en fin vecka så länge!