När man väntar barn nr3

Dagarna före jul frågade mamma när vi egentligen tänkt gå ut offentligt med att vi väntar vårt tredje barn. Vi hade rutinultraljud den 28/12, men vi gjorde ett KUB i v12-14 och visste redan att bebisen var väldigt frisk. Jag hade helt enkelt inte orkat eller hunnit fundera på det, terminen i skolan hade varit fruktansvärt tuff precis som själva graviditeten, och jag låg efter med allt. Jag hade helt glömt bort att vi inte "gått ut" med att vi väntade barn. Så vi bestämde oss för att göra det på julafton. 
Vi knäppte dessa bilder under julaftons förmiddag och lade ut på Facebook och instagram på kvällen med texten: "Wishing you all an amazing Christmas Day, but the best gift of all will arrive in May ❤😉"
Jag upplever ändå att intresset och reaktionerna ändå blir svalare från omgivningen för varje barn man får, så jag har inte brytt mig så mycket om att "berätta". Men mamma blev glad, för nu kan hon öppet längta på Facebook efter det kommande barnbarnet. Mina föräldrar är bägge mer aktiva på sociala medier än vad ja är. Det tycker jag är roligt! Och det är så kul att få dela sin glädje. För även om vi "glömde" att gå ut med det, så är tankarna ständigt och fladdrar över hur livet förändras i maj. Oj, vad vi längtar!