När de första dagarna är över

 
 
Hur har ert 2022 startat? Mitt har ju inte börjat så bra. Vi blev matförgiftade/magsjuka på nyårsafton och kräktes i omgångar allihopa mellan 20-04, innan vi pang bom mådde bra på morgonen. Jag har fortfarande svårt att tro att det var magsjuka - jag har aldrig varit magsjuk innan. Vi kräktes 1-2 gånger, men bara Adam var lite dålig i magen dagen efter. Jag och Saga kräktes upp middagen och mådde prima efter det. Livia kräktes flest gånger och vi trodde först att det var hjärnskakning, för det började strax efter att hon slog i huvudet. Adam tog henne till sjukhus där de skulle stanna över natten för observation, men vid två började han må illa, och sedan kräktes Saga. Då skickades dem hem från sjukhuset, och Adam kräktes två gånger innan han åkte hem. Sedan ingenting. Så vårt 2022 kunde ha börjat bättre...
 
Sedan har det varit en tokig vecka. Jag har försökt jobba ikapp ett felaktigt jobb. Jag anlitade ett företag för delar av min redigering förra året och särskilt ett uppdrag strulade de till fullständigt. Ovan ser ni originalbilden till vänster och deras version till höger. Jag bad om "light, warm and cosy but still natural". Nedan ser ni omredigeringen, fast med originalet till vänster och deras version till höger. Bättre, men högdagrarna är helt borta och alldeles för ljusa. Så nu sitter jag och redigerar om i alla fall, för efter tredje gången jag fick tillbaka bilderna utan att vara nöjd tröttnade jag.
 
 
Så nu kommer jag redigerat detta klart, sedan ska vi ta tag i huset igen! Det har stått nästan helt still sedan jag skadade handen. Men nästa vecka åker bandaget av och nu i helgen tänkte jag försöka spackla ändå!