När det är 33 grader varmt

Jag hittade dessa bilder från i vintras på datorn! Mina solstrålar! Det var 28 grader idag vi halv nio-tiden när jag körde hemifrån. Igår var det 33 grader och jag höll på att dö i gästhuset där jag satt och försökte redigera. Det är mer kaos än någonsin nu, för vi har inte internet hemma i huset (teknikern som ska installera den ringer inte upp!) och vår brunn verkar vara på väg att sina. Det är precis att den ibland kan pumpa upp och ibland inte. Kul med 30 grader och inget vatten...
 
Men det löser sig väl, på något sätt och vis. Vi får nog ta en värdering och ett lån, ansluta till kommunalt vatten och använda vår egen brunn som extra. Jag försöker ta reda på vad det skulle kosta. Om det ens är möjligt. Att borra ny brunn känns meningslöst. Vi har vattenbrist på Gotland som det är och nu har vi ju ny pump. 
 
Just nu vill jag bara flytta. Jag är så trött på alla problem, all stress. Vi har ingen fungerande avloppspump och inget vatten in i huset. Det är jätteskönt att i alla fall bo hemma, närmare att hämta vatten från Adams pappa, närmare stan. Våra egna saker omkring oss, trädgården för barnen. De älskar att ha flyttat hem.
 Jag försöker att tänka framåt. Ett steg i taget. Det löser sig. Allt löser sig tillslut.