När man rensar datorn

 
Jag rensade datorn på färjan och hittade lite bilder. Lade jag ut dessa? Från dagarna efter Malik, stormen som rörde till det lite i vintras? Vi vaknade upp till att ett träd fallit utanför den lilla vägen in till stugan. Livia tyckte att det var mycket underligt att trädet hade ramlat.
Minns jag fel att det var i vevan kring att vi hade Covid? Kanske. Kanske inte. Jag vet att vi vabbade och att jag tog alla tjejerna på promenad för att titta på trädet. Gick i kylan längs med stranden och beundrade utsikten. Inget slår promenaderna längs havet här på Gotland. Vi har 800 meter till havet från vårt hus, men stugan ligger ju precis intill.
Tjejerna älskar att åka vagnen. Det är lite svårare vid stugan, dock, eftersom det är så mycket backar upp och ner, skymd sikt och många stigar man inte får plats på. Det är lättare att gå ut vid huset. Jag längtar efter promenader i sommar där, att slippa overaller och mössor. Att Livia kan cykla om hon vill.
Men vintern har sina fördelar den också. Som färre människor ute i skogarna och möjlighet att ha hundarna lösa! Nu taggar vi för sommaren och för juni. Hej Juni!