När man uppdaterar om läget

 
Kaosdagar. Jag har tillbringat de flesta kvällar i huset och fixat. Mycket har gått fel. Men det kommer att bli bra tillslut, och det är det som är det viktigaste. Massor av mått har blivit fel och saker behöver monteras om, bytas ut. I söndags började Livia kräkas. Det verkar vara magsjuka eller någon form av virus. Saga kräktes också under kvällen men de är hårda i magen, inte lösa. Vuxna har mått bra. De är hemma med Adam och har haft världens fest. Jag har beställt bänkskivan nu i alla fall. Det blev Steel Grey! 
 
Leveranstid är ca 3 veckor, inte 5-8 som jag trodde, så det kanske inte blir någon lång väntan på bänkskivorna. Jag vill vara inflyttad till Livias födelsedag, och vi tror att vi kan vara inne strax efter den 20:e mars. Inte klara! Men inne. Vi får se. 1 april är mitt mål, allt annat är bara extra bra. Det känns som om det går fort nu! Men mycket återstår. Och helgen går bort, för jag åker och firar min pappa som snart fyller 60. Jag hoppas att jag kan besöka IKEA och lämna tillbaka lite grejer samtidigt. Så kanske vi får loss några tusenlappar också! Det vore skönt. För ekonomin är ju tight sedan innan. Dagsläget med Ukraina-krisen kommer ju inte göra det bättre direkt. 
 
 
Men vi är redo, som Hela Gotland skrev om idag! Vi har mat och det mesta vi behöver om krisen skulle bli akut. Men det hoppas jag av hela mitt hjärta att den inte blir. 
 
 
Ser ni att Saga passar på att sno stearinljus bakom min rygg?