När vi har valt tapet till barnrummet

 
Jag har beställt tapet! Jag är så himla lycklig - det är första gången Adam och jag är helt överens om en tapet! Jag visade honom och han blev exalterad direkt. Den ska sitta i tjejernas rum, på väggen som hade luftballonger förut. Tanken är att det blir lite av en törnrosa-känsla. En vägg att tistlar. Jag älskar tistlar, de är så fina och påminner mig om Skottland. Fast i verkligheten föredrar jag att inte ha dem i trädgården.
 
 
Tapeten kommer från Boråstapeter och finns i olika färgställningar. Den här färgen kändes mest naturlig och mjuk i färgerna. Jag tror att tjejerna kommer att älska den! Helst skulle jag vilja måla om hela rummet, men den kommer inte att hända. Bara lappa och laga de trasiga bitarna i väggen, som blev när jag tog bort det inbyggda skåpet, och sedan tapetsera om väggen som kommer att vara bakom deras säng. Och vilken säng de kommer att få!
 
 
Det blir en ringmur. Eller en borg. Vem vill liksom inte sova i en borg? Snacka om att stänga mardrömmarna ute. Vi vill att tjejerna ska kunna nattas och sova ihop. Det är så vi gör i stugan och det fungerar så fint. Jag har fått tre sängar av min pappa och farmor, som byggs in i en enkel konstruktion av reglar och mdf-skivor. På dagen är det en lekplats, på natten en trygg borg. Visst, det blir inte mycket golvyta kvar i rummet, men vi har ju ett litet allrum utanför, och vi får gott om golvyta i köket där de troligtvis kommer att leka rätt mycket, så det känns som att det får räcka. Det kommer att bli galet. Förhoppningsvis galet bra!