När man önskar glad påsk!

 
Igår skickade vi iväg två påskkärringar till förskolan! Så gulliga! Livia har varit jättetaggad på att få ha make up sedan jag och Adam var på maskeradmiddag för ett par veckor sedan. Så taggad att hon vägrade låta oss tvätta bort det på kvällen sen. Om syrran vägrar något, vägrar lillasyster också. Så idag skickade iväg två påskkärringar igen, fast med aningen mer utsmetad och dämpad sminkning.
 
 
Livia hade Adams scarf på huvudet, jag klippte en bit tyg från en gammal kjol till Saga. Självklart skulle bägge ha kjolen, men det bråket lyckades vi avstyra. De fick välja kläder själva och pappa ordnade sminket. Två mycket lyckliga tjejer! Kaninen skulle åka med i bilen till förskolan, det var också mycket viktigt. Eftersom att Livia hade en kanin skulle Saga också hålla i något när jag ville ta bild. Plåstret i pannan täcker för övrigt inget sår - hon ska ha det på sig för att Livia hade ett sår i ansiktet, man kan ana ärret på näsryggen. Men till skillnad från storasyster så låter lillasyster plåstret sitta kvar.
 
Första året de velat vara påskkärringar! Imorgon blir det påskparad inne i Visby, då får de vara sminkade igen. De kommer de att älska! Det är 50:e året i rad som det hålls, så de vill slå rekord. Jag tänkte att även jag skulle ha påsksminkning dagen till ära. Sedan tar vi långhelg med födelsedag! Gissa om Livia är taggad på att fylla fyra?!

Glad påsk på er!