När de är lika och olika på samma gång

Jag hittade ett gammalt inlägg där jag jämförde hur Livia och Saga såg ut vid 4 månaders ålder. Jag tyckte det var så kul och nu kan jag ju inte låta bli att slänga in William! Jag får ofta höra att våra barn är jättelika varandra, men själv tycker jag inte alls det. Men självklart finns det likheter! Man ser ju att de är syskon.
 
Livia
 
Vår stora tjej var inte alls taggad på att le när hon var riktigt liten, utan var mer fundersam. Idag ler hon ju mycket, men hon har en fundersam och känslig personlighet. En extremt glad och sprallig tjej, men lite mer spindeln i nätet och funderar på mycket. Hon kan vara helt inne i sin egen värld. 
 
Saga
 
Lillasyster var ju helt åt andra hållet, det var svårt att fånga ögonblick på bild där hon inte log och skrattade. Idag har hon ett blixtrande humör, från skratt till ilska och tillbaka till skratt. Hon är ett åskväder, bryr sig inte alls om omgivningen utan drar in med all sin energi. Den enda som hon till viss del låter bestämma över henne är idolen, storasyster. Vi får se hur längde det varar!
 
William
 
Nu har vi ju också en lillebror, med härliga kinder man inte kan sluta att pussa på. Han skrattar och ler minst lika mycket som Saga, och är mycket lik henne till vanor och utveckling. Båda är självständiga och extremt aktiva, skrattar konstant och envisa.
 
Livia
 
Men till utseendet är det nog Livia och William som jag tycker är likast. Williams hår är som Sagas nu, gyllene oc lockigt, men det går mot mycket ljust. Men det är något med ögonen som ändå känns mycket likt Sagas, och de där härliga kinderna. 
 
Saga
 
Kanske är det för att båda har sin pappas stora leende? Det ska bli så spännande att se hur de kommer att se ut när de blir äldre. Sagas ögon blir ljusare för varje månad, men hon och William hade mörkare ögon än storasyster. Just nu har alla tre väldigt lika ögon: Adams form och storlek, men min färg. 
 
William
 
Tycker du att de är lika varandra?
#1 - - Inger:

Jag tycker nog som dig. Att Livia och William är mest lika varandra. God jul!