När man har en liten alvpojke

Vi har börjat få rutiner! Eller ja, de ändras ju konstant med en nyfödd. Men jag insåg igår att han varit väldigt regelbunden senaste nätterna så natten till idag tänkte jag på det. Jag matar honom och byer blöja runt midnatt. Då sover han till 3-tiden me vaknar för mat. Vid halv 7 gör han i blöjan och vaknar för mer mat, sedan byter vi blöja och sedan matar vi lite till. Han är alltid extra hungrig på morgonen efter att ha sovit så mycket utan matpauser på natten. Men oj så härligt detta är! Jag gick upp kvart i sju idag så jag hann dricka kaffe innan resten av familje kom upp, de var så härligt! Och blogga hann jag också. Inte illa!
 
Spana in Williams lilla öra! När Saga var liten kallade jag henne vår lilla hobbit, för med sina härliga lockar och mjuka kinder som alltid strålade av glädje påminde hon mest om en liten hobbit. Livia var mer allvarlig och blek, med stora blå ögon som påminde mer om the white walkers i GoT och vi skojade om att hon påminde oss om Voldemort första månaden, när hon sov. Men sedan började hon också le och då var alla de likheterna bortblåsta. William? Han är utan tvekan min lille alvpojke.
Han blir mer och mer vaken för varje dag nu och jag tänkte ta härliga bilder på honom när han sov med lite "Sagan om ringen-tema", men det kunde jag ju glömma. Han hade inte alls tid eller lust att sova. Jag fick tio minuter innan han tyckte att jag bråkat färdigt med honom och jag fick ge upp. Någon dag kanske jag redigerar dessa bilder, men det orkar jag inte nu. Jag njuter bara av att se hur lik han är sina systrar. I vissa vinklar är han en Saga med kort hår, i andra en Livia med mycket mer hår. Men mest av allt är han sig själv, en unik och ny liten individ som jag njuter av att lära känna. Jag njuter av spädbarnstiden på ett sätt jag inte gjort tidigare, för med Livia var jag så rädd och med Saga så stressad. Med den här lille godingen kan jag verkligen njuta. Jag har så himla många smeknamn på honom.
Min lille goding, mammas lille plutt, baby, babybutt, stinkybutt, mamas baby, mammas little boy, min lille alvpojke, ville-velig, ville-vrålhungrig, my little one, mini-Adam, pappas pojke... kärt barn har många namn!