När det gått ett år

Tänk vad mycket som händer på ett år! För ett år sedan, lite drygt, flyttade Sauron till stugan sista tiden innan vi alla flyttade hem igen. Och se hur liten Saga var! Hennes hår var så kort men hennes leende lika stort.  
Dessa bilder togs kvällen då jag spontant tog med mig Sauron till stugan. Saga vaknade och blev så himla lycklig. Sauron var inte lika glad till en början, men det gick helt okej. Sedan var det bara maj ut vi bodde kvar, innan det bar hem igen till ett ofärdigt men älskat och saknat hus.
Tänk, nu ett år senare är Saga lika kär i katterna. "Min ka" utbrister hon glatt och vill klappa, gosa och mysa. Helst vill hon ha dem i sitt knä. Geisha älskar henne, men Sauron är inte fullt lika övertygad om att hon verkligen menar väl. I korta stunder står han ut.
Ett drygt år har alltså gått sedan jag tog dessa bilder. Tänkt hur annorlunda livet såg ut. Jag undrar hur det ser ut om ytterligare ett år? Har vi en liten parvel som precis lärt sig gå? Eller har vi jagat samma lilla parvel ett bra tag redan? Eller har vi en lugn liten krabat som mest sitter nöjt och tittar på sina storasystrar? Jag undrar hur livet ser ut med tre barn. Må ingenting hemskt hända så att vi inte har tre barn om ett år.
Om ett år står jag i startgroparna för att ta examen. Om ett år är Saga 3,5 och förhoppningsvis pratar hon lika mycket som storasystern gjorde i samma ålder. Redan nu pratar hon ju massor, men man förstår inte allt då motoriken munnen inte hänger med helt.
Jag undrar hur långt vi kommer att ha kommit med huset. Kommer vi vara färdiga med det mesta, eller kommer det mesta ha stått still? Är vi redo för nästa steg, eller är den ekonomiska situationen så tuff att vi står och väger varje öre på våg innan vi vågar göra någonting? Jag kommer vara mammaledig maj ut i alla fall. Sedan får vi se. Förhoppningsvis drar en härlig bröllopssommar igång! 
Det ska bli spännande att se hur livet ser ut om ett år. Just nu lever vi en dag i taget i väntan på att bebis gör entré och livet förändras helt på nytt.