När dagarna rinner iväg

 
Bild på Saga när hon fyllde 2 år. Jag sitter och klurar på fotoidéer för julbilder redan nu.
Jag har nog aldrig varit så lycklig som jag är just nu. Men oj, vad jag önskar att dygnet hade fler timmar! Jag läser sista året till byggantivarie nu, och den här terminen läser vi bi-ämne. Jag har valt kreativt skrivande och lever ut mina drömmar helt. Det känns så lyxigt att läsa böcker och skriva texter under ursäkten att jag läser på universitetet. Jag gör det med William - jag är mammaledig med honom. Han är så enkel, så det går jättebra.
 
 
Älskade lilla toka! Alltid så glad och rolig.
 
Jag kommer inte sluta att vara fotograf. Jag har fått den frågan, men det går inte. Jag älskar det för mycket. Jag kommer göra det på deltid och byggnadsvård på deltid. Och kanske författare också... jag har beställt hem en ritplatta och ska börja illustrera lite också tänker jag mig. För jag har tre manus på barnböcker klara men hon som skulle rita första hinner inte med. Därför tänkte jag experimentera själv med de två andra, så att de blir böcker och inte bara roliga idéer. Jag älskar att skriva barnböcker. På gymnasiet gick jag design- och formgivning, så i teorin kan jag både rita, måla och formge, men det var länge sedan jag gjorde något av det. Vi får se hur det går. Men just nu känns livet så himla roligt. Skolan är så kul, barnen är helt fantastiska, rutinerna fungerar och jag mår så bra i kroppen. Allting känns så rätt. Om ett år är jag klar med studierna och får vara kreativ till 100%. Fota, bygga, skriva, skapa. Jag kanske aldrig blir rik på något av det, men så länge det faktiskt går runt så är jag verkligen världens lyckligaste människa. Pengar är inte allt här i världen. Att få skapa egna och hjälpa andra att skapa roliga minnen är verkligen det finaste jag vet. Jag är så tacksam över att få göra det med mitt liv: som fotograf, men förhoppningsvis också som författare. Vi får se vad som händer om ett år, om tre eller om 10.
 
Just nu sitter jag och förbereder för två fotograferingar som jag har inplanerade, drop in-studio-style. Jag tänkte passa på att fota våra egna barn då också och vill gärna göra något som är lika roligt för dem som för mig. Jag funderar på Cowboy-tema för WIlliam och Saga i alla fall. Saga hoppar runt på en gosedjurs-häst och ropar "Wiiiihaaa!!" just nu i alla fall, så det skulle hon nog uppskatta.