När det är nyårsafton!

Idag är det nyår. Idag ska jag jobba, ikväll ska jag hem till de bästa vännerna. Äta gott, skratta mycket. Ta det lugnt och bara njuta av att ett fantastiskt år är slut och att ett nytt ska till att börja. Lite förkyld är jag, lite trött är jag, men det gör ingenting. För den här dagen kommer att vara lika fantastiskt ändå. Gott sällskap är det viktigaste!
 
Klockan tolv ska jag stå under himlen vänd med blicken uppåt. Med kameran på sitt stativ, redo att skjuta av. Förra året blev det en del riktigt bra bilder. Som den här under, min favorit. Jag ska stå där och le och tänka på mitt nyårslöfte: 2013 år ska jag våga!
 
Vad gör ni på nyårsafton?
 
Gott nytt år!
 
3 kommentarer
publicerat i
Taggar: Fyrverkerier, Nyår, Nyårsafton

När jag hittade en skål

Mellandagsrean. Indiska.
Jag och mitt sällskap doftar på teer och drömmer oss bort. Tittar på tusen vackra ting. Och jag blir så kär. I en skål. Tokkär. Utan att veta vad jag ska med den till... men 99kr. Nej, inte värt det. Inte när man inte vet vad man ska med den till. Nej, istället hittade jag ett par örhängen som jag blev nästan lika glad i... gå med dem i handen vandrar jag till kassan, ställer mig i den långa kön...
 
Tjejen framför betalar. Erbjuds ett sådant där stämpelrabattkort av tjejen i kassan, som förklarar hur det går till. Det tar en evighet. Fundersamt kikar jag ner i plånboken. Brukar jag inte ha sådana i mänger? Kanske kan man slå ihop dem till ett...? Idag skulle jag inte få någon stämpel. Örhängena kostade ju bara 39kr. Rea, liksom.
 
Jag hittade ett kort. Fullt. Och plötsligt gick jag ut ur butiken med två påsar te, min älskade skål och de där örhängena. Priset? 16 kronor för rubbet.
 
En perfekt dag. Massa fynd. Massa skratt. Massa mysiga människor.
Kärlek, det är ni. Och min nya skål, förstås.
 
Mellandagsrea.
I underbara Göteborg.
Så där underbart som det bara ska vara.
Som det alltid blir.
 
 
6 kommentarer
publicerat i Fynd, Äventyr;
Taggar: Annie Brickman, Fynd, Gothenburg, Göteborg, INDISKA, Indiska, Mellandagsrea, Shoppaholic, Shopping, Skål, Sweden, mönster, porslin, porsline, rea, vacker, Örhängen

När shopping faktiskt gör en lycklig

Från Clothing Company, Backaplan. 74,50 kr/styck
 
Dem som säger att lycka inte går att köpa för pengar, är uppenbarligen inte knasigt tokiga i helgalna smycken. Men det, kära vänner, det är jag! En gång fick jag höra att min klädstil kunde beskrivas som "en hippie-cowboy" och det tar jag fortfarande som en komplimang! Även om jag de senaste åren blivit mer och mer mainstream. Men det ska vi allt ändra på!
 
Kärlek går att köpa för pengar.
 
På mellandagsrean råkade jag ramla in på C.C på backaplan... och oj. Plånboken klagade lite, men jäklarrr...! Så mycket vackert dem hade! Och reapriser som får en att ta bara en enda sak till... och så den också...! Det slutade med dessa tre smycken. Två halsband och ett par örhängen. Och en skinnjacka och två blusar.
 
Lite för dyrt för att kallas fynd, kanske. Men för mig var det ändå dagens bästa köp. Förutom skinnjackan. Den var vrålsnygg. Dags att bli en hippiecowboy igen!
 
Ja, ni förstår kanske?
Kärlek vid första ögonkastet.
 
 
Scrolla ner mot det förflutna