När man haft den mysigaste lördagen!

Igår var det en så härlig dag! Jag och sambon byggde upp grunden till ett kontor i rummet som har dörren mot balkongen, så att vi kan sitta tillsammans och redigera. Han redigerar video och jag foto. Om några veckor ska det här rummet bli ett kontor på riktigt, men just nu sitter jag vid ett uppfällbart bord. Men det fungerar alldeles utmärkt!

"Tar du bilder på mig när min mage ser tjock ut?" utbrast sambon.
"Men dra in den då?"
"Nah"

Vi satt där hela dagen och redigerade, tills kvällen föll och bästa vännerna trillade in och lämnade av sina små troll i vår vård. Lillkillen grät hjärtskärande när han insåg att mamma och pappa övergivit honom i dessa galningars hem och vägrade sluta förrän jag satte på Paw Patrol. Då plötsligt var mamma och pappa helt bortglömda och resten av kvällen var det bara glada skratt, vindruvor, pannkakor och lego som gällde. Och så lite Tom & Jerry i sängen där lillkillen somnade om.    
Helt okej lördag, med babygos, lego och redigering!

När man redigerat bilder från veckan


Den här vackra människan fotograferade jag den här veckan. Heather gjorde make up:en och vi såg till att komma just efter att solen gått ner bakom berget men innan den riktiga solnedgången var. Vi tog en snabbis alla tre bland buskarna. Temat var Afrika, för Lizzie är från just South Africa och precis som jag bara bosatt här tillfälligt medan hon pluggar på SBCC. Lyssna på hennes pod här vetja! Oavsett hade vi en himla mysig stund där ute i det fria.

 Make up by Heather Leigh

När man skapar ett varumärke

 
Idag har jag suttit ner med min mentor Matt och fått saker gjorda, lärt mig massor och fått ta del av hans knep och små trix. Och så har jag uppdaterat min hemsida. Och min facebooksida. Och min instagram. Jag har bytt namn på allt så att det är samma namn på alla platser, Captured by Annie. Nu ska det bara uppdateras med tonvis av bilder också! Min facebook är nästan tom. Men det var ju det där med tid. Tid har man ju aldrig trots all tid man försöker att spara.

 
Jag får erkänna att jag är den allra sämsta när det kommer till att finnas på sociala medier, så det här är jätteläskigt. Jag tycker ju att det är läskigt nog att bara blogga! Och nu ska jag alltså ha både instagram, facebook och en webbsida att sköta om. Mitt mål är att om ett år återvända till Sverige och där kunna försörja mig på enbart foto, och då måste jag ju. Allt sköts ju via sociala medier numera. Så jag ska alltså försöka mig på det. Marknadsföring via sociala medier. Så under det här kommande året ska jag bli bättre på det, och på fotografering såklart. Någonting jag väldigt gärna skulle vilja börja med utöver bröllop är nyföddfotografering. När man kikar igenom mina bröllopsbilder inser man at det fastnar det en hel del barn på bild. Så det är ju absolut någonting jag måste ta till vara på. 

 
Om ett år, då ska jag vara redo att stå på egna ben. Winter is coming. Och sedan kommer sommaren!
Scrolla ner mot det förflutna