När man startar

När solen steg upp över Hisingens öppna fält och ängar, steg jag på flygplanet för ett litet äventyr. Hel avärlden badade i Guld, och mitt hjärta kändes lätt som en fjäder. För jag skulle hälsa på underbara människor på en underbar plats... en stad som heter London.
 
Och eftersom en bild säger mer än tusen ord...
 
Och så fick man låtsas att man var en fågel, och se gryningen från himlen!
 
 
2 kommentarer
publicerat i Äventyr
Taggar: 2013, England, Gothenburg, Gothenburg Airport, Göteborg, Himmel, Hisingen, London, Resor, Säve, Säve Flygplats, Torslanda, Travel, Traveling, Vackert, Vy, resa, Äventyr

När man gör ett fynd eller två

Jag är svag för mönster. Helst invecklade och detaljrika. Därför blev jag så glad när jag fyndade dessa fat på ett ställe jag aldrig förr besökt men som jag definitivt återvänder till. Jag älskar att gå på loppisar, antik- och secondhandbutiker. Det finns alltid någonting spännande som vill följa med hem!
 
 
Två stycken, nya fat med engelskt mönster, Vackra blomsterslingor. Trettio kronor styck. Att köpa porslin på loppisar och second hand är riktigt prisvärt. Dessa fat är extra bra, tycker jag, eftersom att dem är nytillverkade och tål maskindisk. Bättre kan det inte bli! 
 
Jag älskar vackra mönster!
 

När man längtar tillbaka...

... till avgaser, trafikbrus. Vita kalkstensbyggnader och bleka fasader. Till ståtliga träd som kantade kurviga vägar där gamla byggnader tronade stolt och raka. Det är svårt att inte längta tillbaka. Skillnaden mellan att längta tillbaka och att sakna? Det ena är en positiv kärlek i hjärtat, det andra en tung, bitterljuv smärta. Jag längtar så mycket, efter det som var och efter det som kommer att vara.
 
London. Vilken underbar upplevelse.
 
Någon som vet vad detta är för sorts träd?
 
 
Scrolla ner mot det förflutna