När man avslutar veckan och månaden!

Den här veckan gick fort och den här månaden också. Januari 2016 är nog den minst innehållsrika månaden i hela mitt liv. Men i helgen nu han jag med en del. Ett IKEA-beök (mer om det imorgon) och ett Home Depotbesök (mer om det senare i veckan) men framförallt en fantastisk dag med sambon. Det var lördagen det, det började ganska trist med ond rygg, men jag tog mig i kragen och stack iväg och köpte frallor, sedan väckte jag sambon och vi började dagen på balkongen, där vi också avslutade den många timmar senare. Som par kan man ibland fastna i vardagslivet och glömma vad det egentligen är man älskar mest med varandra. För oss är det när vi jobbar ihop. Vi har så sjukt roligt och vi är lika kreativa men tänker helt olika. Vi triggar, sporrar och stöttar varandra på ett sätt jag aldrig upplevt med någon annan. 

Tre små saker som blev oväntat roliga den här veckan:
  • Sista uppgiften i klassen Kreativt Tänkande. Resultatet är vovven som pryder detta inlägg. Det var sjukt kul att rita lite! Jisses, vad jag har saknat att rita!
  • Att starta upp mitt Fantasy-projekt inom fotografi. Nu har jag flera shoots inbokade och min make up artist sitter och skissar på coola saker. Så himla taggad!
  • Projekt kasta ut julgran - det är väl dags att kasta ut julgranen i slutet av Januari, eller?

När man längtar efter att komma hem

Jag längtar verkligen efter en egen, mer permanent, bostad just nu! Jag fick mejl från ett hyresbolag idag om lediga lägenheter och den var nästan på helt perfekt. Men än är det allt för tidigt att söka. Men det är inte för tidigt att drömma! Jag börjar fundera på om inte inredning är ett ännu större intresse i mitt liv än vad fotografi är. Jag kan sitta på pinterest i timmar och bara titta på fina hem och roliga idéer! Jag tar en klass i Creativt tänkande den här terminen. Det blir ju inte direkt lättare att mota undan skapandelusten då! Men jag har massor av roliga fotograferingar planerade, en symaskin att leka med och ett nytt deltidsjobb som fotograf för SBCC.
Men när jag kommer hem, då ska jag hitta mig en liten lägenhet - eller helst en stor en - som jag kan gå loss på. Och om några år, då får det bli ett hus. En liten gård på Gotland och en liten stuga i Jämtland.
Vad vore livet utan drömmar?

Bilder från Pinterest.

När man åkte på consert

Det kom en spontan fråga om att hänga med några vänner till grannstaden och lyssna på lite musik. När det enda kul man har inplanerat är att tvätta, spelar det ingen roll att man aldrig hört talas om bandet förut, man nappar! Så jag körde upp dit och hade en riktigt trevlig kväll med härliga vänner. Kameran fick hänga med, men ett 50mm är inte särskilt lämpligt när man står en bit bort och är ett huvud eller två kortare än alla andra. Och mitt 90mm var för mörkt, men fungerade helt klart bättre.

Musiken då? Det var ett band som hette "The Devil makes Three" som hade bra röster och rythmer men var lite väl drogvänlig för min smak. Förbandet var bättre, om jag ska vara ärlig, men hur jag än googlar hittar jag inte vad förbandet hette. Boomer! Men det var lite country-rock-blues-punk-igt, gnälligt och väldigt känslomässigt och med gitarr och fiol som bas. Jag hade inga förväntningar, så jag blev verkligen positivt överraskad!
Blev dock lite trött när ljusen tändes och man fick se eländet mina medmänniskor lämnade efter sig!
Tvivlar starkt på att jag någonsin besöker en amerikansk consert igen. Rökigt, bråkigt och väldigt blött om fötterna...
Scrolla ner mot det förflutna