När man bloggar från telefonenVi flyttar idag. Från Isla Vista till Santa Barbara.
 
Så jag sitter just nu på golvet mitt i kaoset. Killarna flyttar ut och fixar och jag, jag är mest i vägen. Jag har ju inte annat än mina tre väskor. 
 
Jag har bott första veckan i en ungkarlslya. Mycket kärlek, men inte mycket annat. Jo, mycket nerdragna persienner, kackerlackor och skratt. Fast vi har ju knappt varit hemma heller. Så jag ska inte klaga.
Men nu är det ängligen dags för det riktiga stället! Ljust och centralt med stooor balkong. Rena drömmen.
 
Ni ska få se så mycket! 
 
Dessa bilder är tagna med min iphone men de får duga tills i helgen. Jisses vad mycket jag har att visa då! Tre dagars filminspelning och vatten och palmer. Livet här är helt underbart. Eller, det kommer bli det imorgon, när vi flyttat klart! Nu ska jag hjälpa till och hömma det här stället - och föra krig mot heltäckningsmattor och kackerlackor.

När man är nervös

Nu är det dags att åka in till Santa Barbara för att spela in en film. Eller, jag ska fotografera Behind the scenes-bilder - det ska bli spännande! Om en vecka ungefär är det dags att flytta in i lägenheten också. Vi kommer att bo väldigt nära där den här bilden togs. Det är så vackert här - så sjukt vackert! Men nu, filminspelning. Och jag är grymt nervös.

När Annie landat i Amerika


Nu sitter jag i en studentlägenhet i isla Vista, California. Jag har underbara dagar här, men tyvärr inte en lika underbar dator. Den hänger sig ideligen och den krånglar med mig. Jag ska köpa en ny nästa vecka. Tills dess lär jag inte vara aktiv alls på bloggen. Det är så mycket att ta in! Äntligen är jag här. Människorna är helt underbara och vädret fantastiskt. 
 
Men nu, nu ska jag på teater. En av mina vänner här ska spela. Så det ska bli en trevlig kväll! Och i helgen ska jag fotografera behind the scenes på en filminspelning. Det ska bli roligt! Så vi hörs efter helgen. Ta hand om Sverige åt mig!
Scrolla ner mot det förflutna