När man bytt design

Jag har avskytt min design rätt länge, den har inte riktigt velat fungera. Så just nu har jag en gjort en lite opersonlig nödlösning. Jag vill bland annat kunna ha bredare bilder. Det kan jag nog nu. Jag saknar det där gamla mallarna blogg.se hade förr, de som var så enkla att göra själv. Nu är det en massa css- och deras egen bloggeditor, som är helt värdelös att jobba med (går inte att göra personligt med så få allternativ med typsnitt, inga möjligheter att positionera ut bilder och texter osv... det där måste dem verkligen fixa!)
 
Men nu har jag i alla fall en ny design. Den får duga ett tag även om jag inte är ett dugg nöjd. Jag hoppas att det här ska höja lusten att blogga! För den har inte infunnit sig på ett par månader... det är ju synd, för jag har datorn full av bilder och hjärtat fullt av ord.
 
Nej... nu kör vi nystart!
 
Det här får duga tills vidare!
 

När man var i Växjö

Jag gjorde ett återbesök i Växjö, staden där jag gick gymnasiet. Staden där jag lärde mig älska, där jag lärde mig hur onödigt det är att hata, där jag hittade mig själv. Och jag träffade några av de där människorna som gjorde den där tiden så speciell. Jag gick längs mina gator och tänkte på det förflutna och på framtiden...
 
Och sedan var vi på den där vackra gården och fick den mest fantastiska maten...
 
 
Och avslutade det med pannkakor över öppen eld...!
 
Växjö & människorna kommer alltid att ha en särskild plats i mitt hjärta.
 

När man vågar prova nya saker

Jag ser upp till människor som kastar sig ut. Provar, försöker. Människor som misslyckas, men som provat. Människor som vunnit, just för att dem försökt. Och jag blir så trött på människor som sitter bittert i ett hörn med armarna i kors och muttrar: "Jag skulle vilja... men."
 
Vill du flytta utomlands? GÖR DET! Vill du byta jobb? GÖR DET! Vill du äta flygsvamp? DUM IDÉ, den är giftig. Men du förstår min poäng? Vad är det värsta som kan hända? Vad hindrar dig? Skillnaden mellan drömmar och mål, är att det ena hägrar i fjärran, det andra kämpar man mot... en svensk idrottare fick frågan om han var ledsen över att förlora guldmedaljen på ett stort mästerskap. Han svarade: Nej, för jag vann ett silver.
 
 
Mitt nyårslöfte var att våga...
 
... och jag har vågat!
 
Scrolla ner mot det förflutna