När man avrundar 2013

Jag åkte till London. Men bilderna dök upp senare. På bloggen syntes mest promenader och arkivbilder.
 
 Februari gick mest åt till shopping, om man ska tro bloggen. Men våren började också göra sig påmind.
Bland annat tog jag en fototur till Alingsås och försökte fånga svanar på bild.
 
I mars gick jag med i fotogruppen och mitt fotande kom väl igång på riktigt. Det var en massa
äventyr till olika platser. Och flera roliga projekt!
 
April kom med massor av äventyr! Utflyken till tranorna med fotogruppen var en riktig höjdpunkt! Det blev mycket fåglar över huvud taget på bild under april. Underbara april!
 
Och Maj var kärlekens månad, när jag umgicks med fina människor och vackra blommor. Solsken,
det är så jag minns maj 2013.
 
Och i Juni åkte jag till Paris, men det fick ni inte se förrän i juli. Däremot fick ni se en massa badbilder,
och midsommartårtor! Juni var verkligen en vacker upplevelse. Mycket föregick i mitt liv just då.
 
Men i Juli fick ni se Paris, och ännu mer sommar! Och mitt älskade Jämtland. Och vet ni? Jag har fortfarande tusentals oredigerade bilder från dessa båda platser... Juli var en drömmånad. Med massa vänner... och ett köp av en helt ny kamera. Välkommen in i mitt liv, Sony A99!
 
I augusti... träffade jag honom. Killen som förgyllde hela min höst. Och så jobbade jag. Extremt mycket.
Fast, när jag tänker efter, gjorde jag det hela året.
 
September måste ha varit den bästa av årets alla månader. För jag och den finaste flickan åkte till Gotland. Just efter att jag kommit hem från ett besök i Växjö. Och så vågade jag färga håret turkost.
 
Det blev några äventyr i Oktober, även om det mest blev jobb. Och jobb. Och mer jobb!
Jobbade jag, jobbade ännu mer och ännu mer. Och det regnade. Men jag gjorde mitt bästa för att njuta av alla mörka kvällar. I det bästa sällskapet, med te eller glögg, levande ljus och varma filtar. Och en dimmig natt var vi ute och tog magiska ljusbilder. Och, sista dagarna i november, gjorde jag slag i saken och köpte ett objektiv!
Det blev mest arkivbilder, därför att jag jobbat och slitit. Jag har knappt hunnit att andas. December har varit tung privat. Därav bloggtorka över lag. All energi har gått åt att faktsikt ta hand om mig själv och mina nära och kära. Och åt att njuta av det december för med sig; julen.
 
Tvåtusentretton, tack så mycket för ett underbart år!

När man fick uppleva Jul på Liseberg

Precis innan jul var jag på jul på Liseberg. Det måste vara den mest romantiska plats som finns under vintern. Vi gick hand i hand och skrattade. Med barnslig iver beundrade jag hur fint man gjort parken. Och vi åkte karuseller och spelade bort våra slantar på olika typer av hjul och spel.
 
Det var en underbar kväll, bortsett från att de stängde så tidigt. Så det var rätt så stressat där på slutet. Min önskan till Liseberg nästa år är att ha öppet till 22. Marknaden kan ju stänga 20 så att de stackars handlarna får gå hem, men halva grejen är ju mörkret, upplyst av de där miljoner små lamporna. Barnen kanske är nöjda vid 20, men det var så mycket mer vi hade velat göra, hinna med.
 
Jag tog lite bilder på parken, men var dum nog att tänka "Jag tar mer bilder sen" och sen hans inte med, för det stängde ju. Så det blev nästan inga bilder alls. Och självklart hade jag glömt mitt nya vidvinkelobjektiv hemma. Typiskt mig!
 
Jag längtar faktsikt lite efter nästa år, efter att ha mer tid på sig. Ta med stativet och vidvinkelobjektivet och ta det lugnt. Inte bara bränna av några bilder handhållet. Nästa år... och förhoppningsvis finns det snö då.
Jul på Liseberg är så himla mysigt, för stora såväl som för små!
 
Scrolla ner mot det förflutna