När man reser bort

Snart går pendeltåget och jag måste snart vandra dit. Vandar genom regn och åska, verkar det som. Men just nu packar jag det sista - varför packar jag alltid i sista minuten? För direkt efter jobbet ska jag ta bussen till flygplatsen och sedan planet till Rosornas ö.
Där kom första blixten. Jag måste stänga av datorn nu. Busväder. Och nu kom regnet. Inte fullt så välkomna bvesökare! Jag tillbringar helgen på Gotland med vänner. Hoppas ni får en trevlig helg! Men först, sista arbetsdagen för denna fina vecka.
En annan vinkel av Läppstiftet
 

När man är delat kaka med fåglarna

I Stockholm besökte vi ett litet café uppe på den där muren ni vet, den med utsikt över halva stan och halva havet. Det var så kallad Rawfood. Jag beställde en så kallad annanas & kokostårta. Den var... Som all fika vi beställde där, en besvikelse. Men det fanns några som var beredda att offra sig...!
Så besöket var ju till någon nytta i alla fall! Kakan blev uppäten. Och utsikten var så fin att jag ändå kan tänka mig att återvända. Trots kass personal, extremhöga priser och enformig fika.
 Alla har ju dåliga dagar. Säkert caféer också.

När man är spontan

Jag har varit så ledsen. Så himla ledsen! Eftersom jag fått avstå från mina två favoritställen i år. Man kan inte få allt och jag prioriterade den här utlandsflytten. Så Jämtland, där släkten bor, fick inget besök. Och det skulle inte heller Gotland ha fått. GotlandApostille notarius stämpel 3 dokument, stället jag aldrig hade besökt före 2012 men som jag nu är galet förälskad i. Gotlad, ön där människorna är lika fantastiska som landskapet den lever i.
Men så kom chansen. Och jag vore väl en dåre om jag inte tagit den. Så på fredag ser jag solen gå ner över Gotland. Behöver jag säga att jag längtar?
 
Scrolla ner mot det förflutna