När helgen närmar sig

Solen stiger upp och jag inse att det redan är torsdag. Dagarna har varit så långa och så händelserika att jag totalt tappat bort det där med veckodagar! Men snart är det alltså helg och ledighet. Det ska bli skönt! Men som vanligt har jag så mycket inplanerat att jag nästan skulle föredra att jobba, haha. Det finns allt för många underbara människor att träffa, allt för många roliga saker att göra och allt för många sysslor som behövs ta tag i! 
 
Men det blir antagligen Liseberg, två långa hundpromenader med finsällskap, IKEA-besök och julpyssel. Och självklart, julpynt! I helgen är det ju första advent! Vi får se vad som händer. Inget är ju skrivet i sten.
 
Vad ska ni göra i helgen?
 
Levande ljus! <3
 

När en ask blir personlig

Jag kan avslöja att jag älskar askar. Askar och skrin. Jag har samlat i stort sett hela tiden. På askar, skrin och smycken som jag definitivt aldrig skulle få för mig att lägga i askarna elle rskrinen. Dölja fina smycken? nej då, dem ska visas upp! I smyckesträd, eller så ska skrinen och askarna vara öppna. Yes.
 
En ask som jag förälskade mig i var denna lilla näpna sak, från Guldfynd. Köptes på kampanj för 69 kronor. Men så slog det mig att det går att göra den mycket mer personlig. Igår var den klar. Jag har låtit gravera den med en text som verkligen beskriver hela min tillvaro för tillfället.
 
Så himla värt det.
 
 

När man har höstmys

Det är så underbart nu. När kvällarna är mörka, men inte så fasligt kalla. När man får dricka glögg och tända levande ljus. Krypa upp i soffan i en filt. Jag älskar alla årstider, det finns någonting vackert i allt. Och jag tycker alltid att det är som vackrast där jag befinner mig i ögonblicket.
 
Hösten är förändringarnas tid. Det händer alltid någonting, då. Ena stunden vajar trädens löv, i nästa lyser de klarröda mot sina svarta stammar... för att sedan släppa taget och dala mot marken, bilda en mjuk matta. Solen går allt tidigare till sängs, och lugnet infaller. Och inomhus tänder man fler och fler lampor och stearinljus för att jaga skuggorna på flykt.
 
Förändringar. Det blir en sådan i mitt liv nu. Än kan jag inte riktigt avslöja vad, och det spelar heller ingen roll egentligen. Som jag fasar, och som jag längtar! Det nya är alltid lite läskigt i början, men mest av allt spännande. Förändringar, det behöver man.
 
Hösten är förändringarnas tid. Och stearinljusens.
 
Höstmys <3
 
Scrolla ner mot det förflutna