När man kommit hem igen

Ja just det ja, jag är förresten hemma igen. Glömde ju att skriva det igår, men jag antar att det framgick. Vi lämnade Death Valley omkring två på natten mellan Söndag och Måndag, och var framme hemma vid niotiden på morgonen. Just i tid för en efterlängtad dusch och sedan att gå till skolan för en extrakurs i matte. För efter väldigt få timmars sömn och en lång körning mitt i natten, så är ju matte det man längtar efter allra mest... eller inte. Men men. Mer bilder kommer sen! Men här är en liten Sneak Peak på hur det såg ut. Allting blommade! Så Death Valley var väldigt full av liv. Om ni ska dit någon gång så är dalen som allra vackrast under våren, och som mest behaglig. Så att ni vet.

Trevlig dag allihopa!

När roomien flyttade ut och bordet flyttade in till mig

Nu har min favoritroomie stuckit till Sverige. Han tömde sitt rum och det här bordet ställde han omtänksamt ut på balkongen så att vi kunde ha det vid soffan vi också placerat där. Men det är ju klart mycket finare än det IKEA-bord vi hade innan. Älskar formen på benen! Så jag passade på att pigga upp det lite - det ska ju stå på sambons sida och det är ett mörkt hörn, så jag kände att vi kunde unna oss att göra det svart.
Lite sprayfärg senare, och mycket ivrig väntan, så kunde bordet flytta in. Sambon har en del saker på sin sida av sängen - en hel del saker som om jag fått välja skulle bott i någon låda eller pärm eller rent av i någon bokhylla. Men jag och sambon har inte riktigt samma tänk när det kommer till ordning, om vi ska säga så. Som tur är får jag oftast bestämma. Men inte över hans sängbord. Där är han kung. Resultatet då?
Liggunderlagen åkte in i garderoben och en hel del annat fick en plats på skrivbordet i väntan på att han skulle komma hem och få bestämma vart det ska vara (antagligen åker det tillbaka till sängbordet igen, men hoppas kan man alltid!). Så i några timmar hade vi ordning och reda i studentrummet. Kostnad? 0kr. Sprayfärgen fanns hemma (20kr kostade burken och den har räckt i ett halvår) och bordet, ja, det fick vi ju av vår roomie.
Så ett enkelt DIY knep för att pigga upp ett rum och få ett studentrum att se lite mindre... billigt ut.

När sambon blev gammal

Vi hade ett födelsedagsbarn i huset! Ingen jämn födelsedag, men en viktig en. En höjdpunkt i en fantastisk vår. Det är skumt hur bra allting känns just nu. Vi tittade på varandra och sambon sa: Snart kommer någonting gå riktigt fel, för livet kan inte vara så här bra. Haha. Jag minns att jag själv sagt någonting liknande en gång och mamma bara skrattade och sa "Ni ungdomar förväntar er att livet ska vara svårt hela tiden, men det blir ju vad ni gör det till". och just så känner jag nu. Det är så här bra för att vi aktivt löst alla våra bekymmer och arbetat hårt för att komma dit vi är. Och nu hade vi en fantastisk dag som började med pizza i muffinformat och sång och avslutades med sång och grillat och vänners skratt.
"Du kommer snart vara" bättre på att laga mat än mig, klagade sambon när han fick syn på brickan jag kom med. "Det ser i alla fall bättre ut". Jo, han har inget intresse för att duka fint eller att placera en blomma på brickan. Men å andra sidan, har inte jag hans näsa för kryddor. Så jag tror att vi tillsammans är ett riktigt bra team. 
Hoppas ni haft en trevlig vecka! Nu drar jag till Death Valley! Förvänta er härliga naturbilder nästa vecka!
Scrolla ner mot det förflutna