När man varit uppe sedan halv sex

God morgon! Vad jag har varit trött de senaste två dagarna. Att ha helg tär på krafterna! Igår gick jag och lade mig redan strax efter nio för att vila bort huvudvärken som kom smygande under kvällen. Jag låg och lyssnade på ljudbok och blev mer avslappnad än jag varit på många månader. Sedan vaknade jag utvilad vid halv 6 på morgonen. Hollie låg och gnydde i sömnen, på jakt efter någonting så som bara unga hundar kan medan de sover. Sambon sov lugnt, så jag smet upp så ljudlöst jag kunde. Satte på en film och jobbade lite. Nu är klockan halv tio och jag sitter och gäspar. Tänker att den där sängen vore jätteskön att gå tillbaka till, men det går ju inte. Istället borde jag åka till kontoret, för i kväll ska vi möta upp först två vänner och sedan våra grannar. Och i natt kommer en av sambons vänner till ön. Så jag borde åka snart... men jag är så trött. Det blir nog lunch, och sedan en sväng till kontoret!
 
Jag känner dock att det är okej att vara lite trött nu, för sedan drar två intensiva veckor igång igen. Så om jag nu ska vara trött, är nu ett jättebra tillfälle! Hoppas ni har en fin tisdag!
 

När man haft en ordentlig helg

 
Efter en grymt bra arbetsvecka kom en välfärtjänt och faktiskt helt ledig helg. Min första riktigt lediga helg på... veckor? Månader? År? Två hela dagar då jag inte jobbade alls. Okej, lite jobbade jag kanske. Jag svarade väl på några mejl och liknande, men jag satt inte i timmar och redigerade och jag var hemma, inte på kontoret.
 
Jag har bakat den första pajen av våra egna äpplen. Äpplena var så syrliga att det knappt gick att äta dem, men det var ändå jättegott, för det var vårt! Vi provade vegansk vaniljkräm/vaniljsås till, och det var också jättegott. Jag tycker det där med veganskt är så svårt. Vissa saker smakar hemskt, typ vegansk choklad. Det smakar papper. Men vaniljsåsen från oatly! Supergod! Verkligen ett tips om ni vill smaka en supergod vaniljsås i höst!
Vad jag har saknat att ha ett eget kök att baka i!
 

När man haft en underbar arbetsvecka

 
Hej fredag! Det här inlägget är fullt av sneakpeak-bilder från förra veckans bröllop. Det var två helt olika bröllop men lika vackra och magiska men på helt olika sätt. Vissa människor fastnar man helt enkelt lite extra för. 
 
Vilken vecka det har varit, då! Det känns som om hösten kommit till Gotland. Det har varit kyligt, friskt och lite fuktigt. Lite sol och lite regn. Det doftar ljuvligt höstigt. Jag har tagit långa, härliga promenader med Hollie. Jag har återvänt till kontoret. I onsdags satt jag där tills midnatt, ungefär. Det var så lugnt, fridfullt och mysigt att jag inte ville hem. Idag ska jag dock inte dit, för jag behöver internet idag och det har jag inte fått att fungera på kontoret. Idag ska jag förhoppningsvis möta upp en annan fotograf, fixa en massa smågrejer som har med allt det administrativa att göra. Och så har jag ett telefonmöte med vad som antagligen blir sommarsässongens sista bröllopspar! Gisses, jag kan inte riktigt tro att det är över. Den bästa sommaren på riktigt länge är snart över! 

Men för min del kan hösten komma nu. Jag har gjort allt jag drömde om att göra den här sommaren. Och mer. Jag har varit ute en hel del (fördelen med hund, man måste!) och jag lade min arbetstid på kvällarna/nätterna då det var svalare de veckor vi hade så extremt varmt. På så sätt känns det som om jag fått uppleva nära på semester. För jag har kunnat lega i hängmattan med en bok. Jag har (kors i taket!) både badat i sjö och i hav! Flera gånger. Jag som inte badat ute på flera år... men jag är trött nu. Det ska bli skönt med höst och mer stillasittande jobb. Förhoppningsvis hittar jag en studiolokal snart. Jag ska på minst en mässa. Och så är det en massa att göra med videoredigering, hemsidorna, annat tekniskt... ja, det finns saker att göra. Så för min del kan hösten gärna börja nu. Jag har haft en fantastisk sommar.
 
 Har ni något kvar att göra innan er sommar officiellt är över?
Scrolla ner mot det förflutna