När det står still men springer iväg

Det är söndag, och arbetet i rummet har stått still sedan i tisdags. Det har varit full rulle här med besök, jobb och aktiviteter, så ingenting har hunnits med. Men det är inte långt kvar nu. I själva rummet täcks nu i alla fall 60% av väggarna av tapeter, och i garderoben börjar det se ut som ett rum. 
 
Den här veckan har varit helt fantastiskt. Hollie gör superframsteg och är så himla duktig. Mamma har kommit hit och hjälpt tll med henne, tagit ut mig på välkehövliga pauser och lekt med valpen. Sedan fotade jag ett magiskt bröllop och förfest i helgen. Jag älskar det verkligen. Nu laddar vi för medeltidsvecka och bildredigering! Och så klart för att få färdigt sovrummet.
Framsteg, små men det går det framåt.

När mamma är här på besök

 
Igår var jag ledig, så jag lämnade telefonen hemma och åkte med äventyr med mamma. Inte bara, jag uträttade även mängder med ärenden som behövde göras. Men vi fick ledig mor- och dottertid också. Det blev fika och hundpromenad i Roma Klosterruin, och sedan stadsvandring med valp inne i Visby. Vi gick på den lilla marknaden som brukar hållas på torget, och där hittade jag kärlek vid första ögonkastet. Ett set med skålar format som den indiska handen. Nu drömmer jag bara om ett eget kök att ha den i, servera dipper och grönsaker och kanske bröd från själva fatet. jag älskar när någon kommer på roliga sätt att göra praktiska vardagsföremål jättefina!

Idag blir det förberedelser till morgondagens bröllop, lite shopping och en mingelfotografering på kvällen. "Ledig" för en egenföretagare betyder varannan minut nöje, varannan minut jobb, och det passar mig alldeles utmärkt. Ha en härlig fredag allihopa!
Och skål! <3

När man försökte ta lite bilder på Hollie

Hur man tar bra bilder på valpar:
1. Lägg dig i gräset så du är i deras höjd för att få en bra vinkel.
2. Locka på valpen eller gör ljud för att få dem att titta in i kameran.
3. Flytta lycklig valp från ansiktet och muta dem med en kotte.
4. Ge upp försöken att övertyga valpen om att kotten är godare än mattes öra och mys istället.
Hade för plan att ta några fina bilder på Hollie i kvällsljuset, men gav upp det. Ska göra ett nytt försök med ett annat objektiv och med sambon som sällskap som kanske kan få henne att tugga på honom istället för på mig... annars får jag fota henne med macro istället. Men jisses, vad mysig hon är! Hollie, nu tio veckor och full av lycka och kärlek!
<3
Scrolla ner mot det förflutna