När man vänder hemåt

 
 
God morgon! Idag ska jag ta det lugnt hos farmor och bara njuta av dagen. Tills ikväll, då jag beger mig hemåt till den här godingen. Han har varit ensam med bara lite tillsyn sedan i fredags, så han är nog översocial. Han gillar inte att vara själv. Maiko är verkligen en drömkatt i det avseendet. Supergosig och social. Hans mormor är däremot bara sur om hennes slav försvinner och inte ger henne morgonmjölk...
 
Ha en fin söndag!

När man är i vecka 26

 
 
Alltså tiden går så fort!. Vi är i vecka 26 nu, på väg mot 27. Nu sparkar den lille kraftfullt och engagerat därinne och även sambon känner det tydligt när han lägger handen på magen. Tydligen kan liten både se och höra, så den kan avgöra om det är natt eller dag, vad som är upp och ner och så smått känna igen röster eller melodier. Fast den verkar inte bry sig om det här med upp och ner, för den vänder sig hej vilt därinne. Magen är riktigt stor, men jag har inte gått upp mer än några kilon. Jag har köpt tre par gravidbyxor för 50kr/st så nu har jag ett bra klädförråd! Mina tröjor passar typ allihopa eftersom jag gillar för stora plagg och långa linnen.
 
Imorgon ska jag till sambons chef och gå igenom deras vind med hans fru! Det ska bli jättekul. Deras yngsta är sju år nu och deras äldsta typ 19, så fler barn känns inte aktuellt för dem. Så när vi berättade vår nyhet innan jul bad dem oss komma över och kika om det var något vi vill ha. Det ska bli jättekul! Framförallt har dem en barnsäng som kan bli grymt bra. Det är största anledningen till att Hollie inte fick hänga med, så jag kan packa bilen full med saker... vi har verkligen haft en otrolig tur. Många bekanta som gett bort/lånat ut eller sålt superbilligt till oss. Så vi har än så länge knappt lagt några pengar alls på det här lilla knytet. Och det är så fina saker också! Det här med återbruk är verkligen bra och roligt på alla sätt och vis. Bra för miljön och för plånboken!
 
Nej, nu ska jag köra sambon till hans jobb. Han stannar på fastlandet några extra dagar och lagar sin bil, som gått sönder här. Ha en härlig lördag så länge!

När man åker mot fastlandet

 
God morgon! Vi lämnar strax Hollie hos sambons mamma och beger oss mot färjan. Hollie ska få vara med henne till jag kommer hem på söndag, så slipper hon åka med till fastlandet. Vi ska iväg och fira min farfar som fyller 80 år, och hämta barngrejer från sambons chef som donerar. Det blir en jätterolig helg! Men djuren får som sagt vara hemma. Det är ju bara något dygn. Katterna har tillsyn och hunden är hos en av sina favoritmänniskor i hela världen. Men det känns alltid lite ledsamt att lämna dem. Jag saknar dem alltid när jag är ifrån dem!
 
Nej, inga sådana tankar nu. Nu ska vi packa bilen och ge oss av. Ha en fin helg på er!
 
Scrolla ner mot det förflutna