När man lärt sig skära till pumpor

Halloween är ganska så stort här borta i Staterna, och som inflyttad människa har man ju en liten skyldighet med det där med att integrera sig i samhället. Så jag och min kära Boråsare till Roomie fick för oss att vi skulle göra pumpor.
Vi köpte hem några stycken. jag köpte två små, för jag tänkte liksom bara prova på skoj. Men så råkade jag ju nämna det högt och så kom han hem med två jättepumpor. En som blev vinhållare och en som blev superläskig gästbortskrämmare. Det går att skära pumpor med små filéknivar. Och det går att gräva ur pumpor med en glasskopa. Man tager vad man haver!
Glad Halloween!
Mohahahaha!

När man behöver städa

Jag skulle sätta mig vid datorn och redigera de där bilderna tänkte jag, när jag passerade en Boom och all ljudutrustning. Med tekoppen i handen blev jag stående och logoch tänkte att ja, det är dags att städa. Så vände jag mig mot skrivbordet och kunde inte låta bli att skratta. Där låg två kameror, fyra objektiv, en blixt, en LED-lampa, tre SD-kort och ett batteri.
 
Det är inte svårt att gissa vilka intressen som dominierar det här hushållet.
Dags att städa!

När man haft en rolig plåtning!

Tvära svängar? Från bebisbilder till Dragqueen. Okej, inte riktigt. Men nära på: Idag gjorde jag ett jättekul sammarbete med en MUA och en skådespelare. Det var hur kul som helst. Visst är det kul att fotografera vanliga bilder - men ingenting slår galet smink och roliga poser. 
Mer bilder? Det kommer när dem redigerats!
Scrolla ner mot det förflutna