När man återvänt hem

Nu är man alltså hemma igen. I en stad där alla taxibilar är olika. I en stad där ingen säger "sir" eller "madame" eller frågar om du behöver hjälp med vägbeskrivning om du råkar stanna någon minut och se dig förvirrat omkring. Nu är jag hemma där kylan biter i näsan. Där man kan höra småfåglar sjunga drömmande om en avlägsen vår, och där inga sirener hörs från tiotals ambulanser och poliser.
 
London. Vilken vacker stad. Dit återvänder jag gärna. Till England. Till Storbrittanien, artighetens land. 44gig bilder tog jag, så det lär ta ett tag att gå igenom dem... men det ska bli ett sant nöje!
 
London, vilken stad.
 
Tower Bridge, London, 2013
 
 
2 kommentarer publicerat i Äventyr
Taggar: England, GB, London, London 2013, London Bridge, Storbrittanien, Tower Bridge, Winter, bridge, bro, tower
#1 - - Fotograf Annie:

Jag har aldrig varit i London men skulle gärna vilja åka dit, det verkar verkligen vara jättefint :)

Svar: Det är verkligen jättefint, men jag tror att det är ännu vackrare där på sommaren! :-)
Annie Brickman

#2 - - Åke:

2005 var jag dit, kommer så väl ihåg om man stannade upp en liten stund för att lokalisera vart man var kom det alltid fram någon och frågade. Har flertalet minnen från hjälpsamma människor. Båten som ligger vid framför Tower Bridge var jag ombord på, den heter HMS Bellfast. Kul med 44 gigg bilder ;) Ska återvända och titta på dina ;)

Svar: Så roligt att höra! :-D Jag blev så glatt överraskad och längtar efter att återvända någon dag... när jag gått igenom alla bilderna, då, haha. Du är välkommen tillbaka, tack för att du tog dig tid att skriva! :-)
Annie Brickman