När man har sista dagen på "veckan"

Idag är det sista dagen av Orientation Week, veckan när jag ska lära mig hur det amerikanska skolsystemet fungerar och allt sådant där. Jag fick höga poäng på engelskaprovet jag gjorde såjag känner mig väldigt peppad inför skolstarten nu. Den 25:e drar det igång på riktigt. Då är det slut på lata dagar på stranden för min del! Inte för att dem varit många, men några sådana dagar har jag ju haft.
Jag lever verkligen ett helt annat liv här än vad jag gjorde i Sverige. Här är jag ju fattig student, men samtidigt har jag mindre måsten här. Jag menar, jag får inte ha något jobb för det tillåter inte mitt Visum. Så det är mer fokus på det jag brinner för. Foto. Och här har jag ingen hund som ska gås ut med och vännerna är ju liksom knutna till det här på sätt och vis. Allt är så enkelt här.
Jag tränar, jag äter nyttigt. Hela Santa Barbara är en klump av hälsa och välmående i ett land som lever på färdigmat. Det är himla intressant faktiskt. Och jag, jag har dragits in i det. jag som aldrig ätit riktigt nyttigt i hela mitt liv!
#1 - - Jessica:

låter som du har det kul och att du ser fram mot att fokusera på foto :)

#2 - - nenny:

Va?! Inga kanelbullar?!!

Svar: Det finns inte kanelbullar! :-( Och inte pärlsocker och kardemumman är sviiindyr! 150kr för en limiten burk! Har bett mamma skicka lite från Sverige så jag kan baka kanelbullar!! :-D
Annie Stumle