När man förbereder för höst

 
Det sägs att pengar inte kan göra en lycklig, men det finns undantag. Ibland blir man lite lycklig av att spendera en slant, eller rättere sagt av vad som följer efter inköpet. Som när hösten kommer och man hittar världens finaste ljusstake för ca 120 kronor. Jag är så kär i det där naturliga, men jag har fortfarande lite svårt att vilja ha en riktig skalle hemma...
Horn däremot, det har jag inga problem med. Det skulle jag kunna tänka mig att ha hemma på riktigt. Kanske att man slöjdar till en vacker ljuskrona av ett horn någon gång, men nu, här, där jag varken har horn eller slöjdmaterial, får jag nöja mig med det jag hittar i affärerna. 
Jag blev så kär i den här. Nu kan hösten komma med mörker och kyla och jag kan tända den och - men nej, jag bor i Kalifornien, det glömde jag nästan. Jag bor på en plats där vintern egentligen inte är någon vinter och där det aldrig blir sådär mörkt. Och kallt, med svenska mått blir det inte kallt heller. Men nu säljer affärerna julpynt och mössor och halsdukar. Och det känns så knasigt eftersom att mitt hjärta tror att det fortfarande är augusti.
Och vi tänder ljus på kvällen och pratar om höst och vinter och ett ögonblick kastas vi bakåt sisådär 6-7 år i tiden, till höst och kyla och vackra minnen. Minnen av vinter och längtan efter jul.
#1 - - Ninnie:

Wow! Vilken snygg!!

Svar: Tack!!
Annie Brickman

#2 - - Emelie Ekman Lindqvist:

Älskar den! Helt fantastisk

Svar: Hihi tack!!!
Annie Brickman