När man kan andas ut lite

Provet gick bättre än förväntat. Jag har lämnat in nästa cinematographyläxa och imorgon ska jag göra klart två fotoläxor. I sista minuten raggade jag upp en modell så jag överlever den här utmaningen också. Jag hoppade just på ett projekt till, så i november ska jag vara second AC på en filminspelning. Det ska bli riktigt kul. Jag har verkligen fallit för det där med film. Det slog mig idag när jag satt på lektionen och lyssnade på mina klasskamrater som gjorde tvärt emot vad läraren predikat om i sex veckor och jag bara förstod. Hur enkelt det är. Hur svårt det är. Film är en dans man måste genomföra tillsammans och alla måste engagera sig, kämpa och ha en stabil grundnivå av kunskap att stå på: annars faller allt.
 
Och med den där insikten kom kärleken: samma svepande kärlek som jag känner varje gång jag trycker av en bild. Min blick började plötsligt fånga rörelser och jag hanade på stranden med två kameror om halsen. En för film och en för foto. Och jag bara andades och kände att ja, just nu är det tufft, snart är det prov i allt på samma gång, men fi farao så roligt det är. Fotoläxorna, filmläxorna. Människorna, utmaningarna. Och att ha en bil och åka från plats till plats...
 
Imorgon blir en intensiv dag! Sedan tar vi helg. En lugn fredag med lektioner fram till halv ett. Sedan tar vi helg på riktigt.
#1 - - Jessica:

Åhh va du har det bra! (och antagligen lite jobbigt, tror jag de verkar så hehe)