När man deltagit i Monthly makers

Jag har pysslat! Köpte en ram och samlade på mig lite gratistidningar och fick äntligen tid att sätta igång: det var mycket nu i veckan med första skoldagarna och första läxorna. Men i fredags satt jag och pysslade lite, klippte och skar och skrollade på datorn efter inspiration. Vi ska göra ett litet minikollage med foton och så över bordet vi byggde. Och jag tänkte variera alla foton med ett par små, personliga konstverk.
Jag blev inte helt nöjd - jag vill ha den färggladare. Den blev urtrist även omd en är fin på sitt sätt. Att inte vara nöjd kan vara bra - då får man ju motivation till att göra det igen! För jisses vad kul det var. Allt som behövs är en ram och lite papper och något vasst att skära med. Så kan man skapa kul saker med lager på lager att pappar.
 
Detta var månadens utmaning av Monthly Makers - en grupp pysslande bloggare som har ett tema varje månad. Månadens tema har varit papper. Den tionde varje månad presenteras ett nytt tema. Här hittar ni fler papperspyssel!
#1 - - Hanna - Min väg till en starkare och bättre löpare:

Vad kul det låter!

Svar: Det är det!! :-)
Annie Brickman

#2 - - Beatrice:

Vilken bra idé! Gillar resultatet också, mycket trevligt och behagligt på något sätt. Kan förstå att du vill ha mer färg, men tycker den blev bra sådär också!

Svar: Tack!!
Annie Brickman

#3 - - Alicia:

Det här är ju en superkul idé, och stilistiskt snyggt genomfört! Förstår jag det rätt borde väl bakgrunden gå att variera också ifall du vill ha den med färgglad - så vida du inte limmat fast pappret med de utskurna hålen?

Svar: Tack! Oja, den kan man verkligen variera. Dock är det så små ytor så det gör inte så himla stor skillnad. Men nästa jag gör ska vara lite större tänker jag! Att jag gjorde den svart var för att den skulle passa till allt, men nästa lär bli mer galen och vågad :-)
Annie Brickman