När man köpt sig själv födelsedagspresenter (eller nått)

Ramar, $6,5 respektive $5,50 från Marshalls
Jag var tvungen att gå på stan i fredags: jag hade lämnat bilen på verkstan för att mekanikern skulle kolla bromsarna, och det skulle ta ca 2 timmar innan han visste om han kunde göra någonting åt det under dagen. Så jag hade två timmar att fördriva, och jag väntade skypesamtal från Sverige. Så jag gick i butiker... jag har ett par favoriter här i USA. En är Marshalls. Dem säljer märkesgrejor från finare butiker, fast superbilligt. Ralph Lauren-handdukar för dollarn styck. Ni fattar.

Men jag är ingen märkesmänniska, och kläderna intresserar mig inte direkt. Däremot inredningsprylarna! Så sjukt vackra ljusstakar och gardiner, porslin och pynt, trediga och kvalitativa saker för spottstyvrar. Jag kan gå där länge och bara titta. Eller ja. Det blir sällan "bara titta". Jag har en hel del småsaker som jag inte har någon använding för här, som ligger i min resväska i väntan på att återvända till Sverige... men dessa får komma upp! Han skrattade åt mig när jag med barnslig förtjusning visade upp dem. Jag hittar alltid ett bra skäl till att köpa det där lilla jag vill ha... snart fyller jag år, till exempel. Så det här kan ju vara en fin present till mig själv? Haha. Vi ska skriva ut bilder på våra Gudbarn, och sätta upp på Bord #2 som vi inte byggt än men som förhoppningsvis byggs nu i nästa vecka!
Förälskade mig i de pastelliga fägerna och den skira dekoren. Jag har dille på tavelramar. Kanske är det för att jag är så passionerad över foto och konst. Även om mina ramar antagligen är värda mer än det jag ramar in, än så länge, haha! Har ni någonting speciellt ni inte kan låta bli att köpa "bara en till" av fast ni kanske inte direkt borde...?
#1 - - Johanna:

Jättefina ramar! De borde du ju köpa :) Just nu är jag helt inne på att köpa vykort med fina prints på till vår mood board i sovrummet! Som tur är är det ganska billigt!

Svar: Eller hur! :-) Åh, så fint det låter! Det tycker jag verkligen att du ska göra!!
Annie Stumle

#2 - - Amanda Niclasson:

Verkligen superfint!

Svar: Tack!! :-)
Annie Stumle

#3 - - Sandra Lundin:

Verkligen superfina ramar!

Svar: Åh, tack!!
Annie Stumle