När man fick en dator

Titta vad jag fick! Jag vet dock inte om den fungerar än. Jag fick den av min lärare. Han sa "It's crappy, but it works - or it did work when I put it in my car". Hur hände det här, undrar ni? Jo, så här var det:

Skolan ska byta ut sina datorer, så jag frågade vår Lab tech, som kikade in på lektionen, vem som höll i bytet. "Hurså?" undrade han. "Jo, jag skulle vilja köpa en" förklarade jag "Jag vill ha en större skärm och de här duger ju absolut som skärm!". Han fnös. "Du vill inte ha dem här. Men fråga Bruce, han brukar alltid ha saker över.". "Men inte kan man ha en dator över" skrattade jag. "Kolla med honom" envisades Dave. Bruce hörde detta och frågade vad vi pratade om. "Jo, Dave tyckte att jag skulle fråga dig om du har en dator över" skrattade jag. Bruce rynkade pannan ett ögonblick innan han sken upp. "Jo jag har ju en i bilen, en 30tummare. Men jag vet inte om den fungerar längre, den har legat i bilen i några veckor. Men vill du ha den så får du den".

Vad är oddsen?? Nu väntar jag bara på sladden, så ska jag prova den. Adam lovade att hjälpa mig att ta den till Applestore, så kan vi fixa upp den lite. Så just nu står den gigantisk på mitt skrivbord, ser superfin ut, nästan lika stor som vår TV. Haha. Man ska våga fråga även konstiga frågor, uppenbarligen.