När det är en ny vecka

Jag sitter bredvid en sovande sambo och tankarna vandrar mellan allt och ingenting. Snart får vi besök. Först från Sambons fina mamma, sedan av hela min familj som kommer över. Det ska bli så himla roligt. Skolan har lugnat ner sig något otroligt och för första gången på ett år kan jag inte bara ta det lugnt utan faktisk unna mig egentid varje dag. Jag kan välja när jag vill göra mina läxor istället för att behöva planera varje dag två veckor i förväg. Jag njuter av det. Det ska bli så roligt med besök!
 
Jag har tre bröllop innan hemflytten och jag längtar verkligen! Nu var det ett par veckor sedan senaste bröllopet så jag börjar få lite abstinens även om det varit skönt att få vila ut. Jag börjar planera inför hemflytten. Jag sitter ner och försöker få igång vårt företag. Det verkar som om skatteverket aldrig blir nöjda och för varje ändring jag gör i pappren dyker det upp mer och mer fel. Men förhoppningsvis är det över snart det också och vi kan köra igång med de roliga bitarna - loggor, hemsida och liknande. För första gången i mitt liv är jag inte panikslagen över ekonomin, trots att vi kommer vara nystartade företagare med allt vad det innebär. Det kommer bli en tuff sommar ekonomiskt men jag är trygg i tanken på att vi löser det tillsammans, jag och sambon. Det är ingen idé att oroa sig. Det ska bli så himla roligt att flytta hem.
 
Tre saker som jag längtar efter just nu:
Att få komma hem och BAKA!
Att gå ut i skogen och njuta av fågelsången.
Att få packa upp mina flyttkartonger hemma i Sverige.
 
Och så klart valpen. Jisses, vad jag längtar efter valpen. Det är skumt att man kan älska någon som inte ens är född. Men varje mejl jag får av uppfödaren med ny information får det att pirra i magen av förväntan. Jag och sambon pratar namn och drömmer. Vi kan knappt vänta på att få träffa vår nya lilla familjemedlem!