När man haft måndag

Måndagar. Jag tror faktiskt att det är min nya favoritdag. I alla fall just nu, för det är enda dagen i veckan som jag inte har någon klass, men eftersom det är en vanlig arbetsdag så får jag så himla mycket gjort. Jag har förberett för nästan hela veckan när det kommer till vad som behöver göras. Jag har printat och sorterat ut lite bilder. Besökt den lokala kamerabutiken och pumpat dem på information, sett till att alla mina hårddiskar är sorterade och uppdaterade. Och inte minst, jag har städat min hörna på kontoret:
Det känns helt underbart. Så idag har jag suttit och arbetat här större delen av dagen, vilket har känts underbart, för delar av året kan jag tyvärr inte sitta här. Bristen på värme och dålig isolering gör det här rummet fruktansvärt kallt om vintrarna, men nu äntligen har värmen kommit tillbaka och jag kan sitta här och arbeta från morgon till kväll. Få saker är så underbara som att ha städat!
Kablar är undangömda bakom datorn, allt som förut var på skrivbordet i väntan på försäljning har flyttat ner under skrivbordet igen, där det startade. I helgen har jag bokat lite utrustning och ska fotografera allt och sälja av. Delar av grejerna är mina, resterande är min mentors, som jag får provision på att sälja åt honom. Det känns som om jag plötsligt vaknat från en djup sömn. Det är Måndag, hemmet är städat och organiserat, läxorna för veckan redan klara och jag är på banan igen. Jag är redo för den bästa veckan på riktigt, riktigt länge!
 
Tänk att något så litet som ett städat skrivbord kan betyda så mycket!