När man köpt en kamera

Det sägs ju att efter regn kommer solsken, och det känns lite så här hemma idag. För idag knackade det på dörren och ett paket kom leverarat till mig, ett paket jag längtat efter i månader eller kanske till och med något år. Den innehöll något jag gått och trånat efter lääänge. En ny kamera.
Jag lånar ju min nuvarande utrustning så det gäller att jag kan köpa egen nu innan jag flyttar hem från USA. Priserna är är ofta mycket bättre här borta. Och mycket riktigt. Jag fick tag på en kamera till ett ruskigt bra pris. Jag tog en promenad förut och invigde den. Det är kärlek. Jag har äntligen en egen kamera och den fungerar fantastiskt. Om bilderna blir dåliga framöver kan jag absolut inte skylla på kameran. 
Det var rogivande att bara gå ut en stund och se solen sakta vända neråt och förbereda sig mot natt. Jag lät tankarna vandra och satt där och andades på gränsen där skolan möter staden. Livet är fullt av kontraster. Tung sorg kontra hejdlös glädje. Värme och solsken kontra frost och snö. Vi har haft trettio grader här ett par dagar rad. Våren har förvandlats till sommar och det är bara några veckor kvar av skola.
Och idag bokade vi flygbiljetterna hem. Vi flyger tillsammans den 29:e Maj, jag och sambon.
Lämnar Santa Barbara för Visby. USA för Sverige. Studentlivet för Vuxenlivet.
Och jag är snart, snart redo.
#1 - - Anita:

Jag har följt din blog till och från i några år. Vill bara önska dig lycka till på Gotland. Jag är djupt imponerad av vad du har åstadkommit under så kort tid, och den utveckling jag har sett! Lycka till Annie, det kan inte annat än bli bra det här :)
Anita

Svar: Aww, tack så jättemycket!! <3
Annie Brickman