När man fått ett stipendium

Bra betyg lönar sig! Jag har fått ett stipendium på 300 dollar att handla för i skolans affär, med tanken att det ska gå till skolmaterial. Så jag köpte min kursbok... men jag har bara en den här terminen, så jag har nu massor av pengar över. Det ska bli intressant att se om jag kommer att använda resten elelr inte. Men jag unnade mig en fin skrivbok i alla fall, tillverkad av återvunnet papper! Förutom det? Jo, det har regnat de senaste dagarna, så luften här är fräsch och växterna gröna. Det är helt underbart. Jag fick äntligen användning för mina stövlar som jag köpte för flera år sedan men som bara blivit använda en enda gång. Dem och min regnjacka, som använts någonting mer. Det var varit några smärre översvämningar i Santa Barbara, larmet gick på skolan och det var varning för jordskred. Flera elever kom inte till skolan alls och skolans nedre parkering var avstängd så andra kom timmar sent till lektionen eftersom dem inte hittade någonstans att ställa bilen. Tänk vad lite vatten kan göra.
Det känns nästan som hemma i Sverige!
#1 - - Inger:

Grattis vad jätteroligt!! Fast skulle du ha några slantar över så kör på ett gäng såna där fina skrivböcker. Du vet, ungefär som koftor eller huvjackor - man kan aldrig få för mycket av dem. Lita på en som vet 😀

Svar: Hahaha ja tack! :-D Jättebra tips!!
Annie Brickman

#2 - - Inger:

Å så dina underbara bilder... 😍 Om man hade din talang!

Svar: Aww tack! <3
Annie Brickman

#3 - - Dan Brickman:

Härligt att det regnar. Hoppas att det regnar rejält ett tag nu för det behöver Kalifornien även om det blir risk för skred och översvämningar. Just nu är det rätt mysigt väder här med. -1 och lite dimma förutom där solen bryter fram. Både jag och Linnea gillar sånt ljus. Det är inte så starkt utan mjukt men ger ändå färg. Annars har vi efter kallt och fint några dagar haft det där typiska vinterregnet som är Göteborgs signum så det slipper jag gärna :)

Svar: Nej, hoppas attd et duggar under en längre period :-) Häftiga skyfall glider bara av den hårt packade jorden och tillbaka till havet. Det behöver sjunka ner i grundvattnet!
Annie Brickman

#4 - - Dan Brickman:

Grattis också såklart till stipendiet :)

Svar: Tack! :-)
Annie Brickman

#5 - - Jeanette:

Grattis, bra jobbat :)

Svar: Tack!
Annie Brickman