När man gör en lista med mål för 2017

Här kommer ett inlägg inspirerat av Elin Kero, om drömmar och mål inför 2017. Bilderna är alla från min instagram (Captured_by_annie) och är med ett undantag tagna under 2016. Undantaget är bilden från Gotland. Den är från 2015 eftersom det var senast jag var där - åker dit imorgon förövrigt. Här är saker jag hoppas på att hinna med under det här, nya året, utan inbördes ordning:
 
 
- Flytta till Sverige med min sambo. Oavsett om han kommer med eller inte flyttar jag, men bara att ha varit utan honom några veckor nu under nyår kändes jobbigt nog.
 
- Starta upp mitt fotografiföretag i Sverige och etablera mig i Sverige som bröllopsfotograf.
 
- Hänga med på Älgjakten och fotografera naturbilder. Har velat det i många år nu. Jag är inte interesserad av att jaga, men av att hänga med och lyssna på fågelsången, tvingas koppla av och vara ute udda tider. Hösten i Jämtland är dessutom magisk.
 
- Vandra längs Gotlandskusten med min hund Lady. Vandra med henne vart som helst, men i många år har jag drömt om att utforska Gotland med henne som sällskap. 2017 flyttar jag ju dit och då blir det förhoppningsvis verklighet!
 
- Lära mig skilja på De & Dem i skrift. Det stör tydligen en hel del människor, men det stör inte mig nog att orka med de förslag jag fått i hur jag ska lära mig det. Hade det funnits en enkel regel att memorera hade det inte varit något problem. Men jag får väl ta en regnig dag framöver och öva, så att människor slipper bli retade till gallfeber... 
 
 
- Fotografera romantiska bilder vid ringmuren. Har redan åtta bröllop att se fram emot i Kalifornien och ett på Gotland, men ringmuren hade varit magisk att få med på bild. Hade en dröm om det härom natten. <3
 
- Åka skoter. Snöskoter. Och gärna pausa för varm choklad någonstans med fin utsikt.
 
- Inreda sovrum och kontor som jag får bo i många år framöver. Helst tillsammans med sambon. Det hade varit himla kul att fixa fint tillsammans!
 
- Börja måla igen. Jisses, vad jag saknar att jobba med pensel på duk och se bilden ta form.
 
- Åka till Antelope canyon och fotografera. Så vacker plats och bara sisådär åtta timmar bort från platsen där jag bor... någon helg borde det väl hinnas med?
 
 
- Ta examen i Fotografi från Santa Barbara City College. Är ju bara några kurser ifrån.
 
- Åka till Hogwarts igen med syrran och pappa som sällskap. Det var en flickdröm som slog in förra gången jag var där, och jag har längtat tillbaka sedan jag vände klackarna not utgången.
 
- Bli bättre på att redigera snabbt och leverera bilder snabbare. Jag hamnar alltid efter och det är ett stressmoment som jag vill bli fri från. 
 
- Köpa en Canon M4 och tre objektiv: ett 50mm Signa Art, ett 70-200mm 2.8 och ett snabbt vidvinkel.
 
- Fira jul på Gotland i sambons vackra barndomshem. Pynta vackert och med gammal stil såsom bara en Gotlandsgård kan pyntas! Och baka. Baka en massor. Äntligen kanske pepparkakshuset kan bli klart...
 
 
Vad drömmer du om att hinna med 2017?