När man visar processen

I skrivandets stund ser kontoret inte alls ut som ovan. Kartonger är uppackade, skräp är slängt och möbler färdigmålade. Jag tar nog en ny bild på söndag när det är mer färdigt här. Men jag ville visa processen. Det är himla dåligt ljus att fota i, då lampornai taket är lysrör som flimrar i vitt, rosa och grönt. För våra ögon märks det ofast inte, men kameran ser det. Bilderna blir liksom randiga, om man har otur, och oavsett vitbalans i kameran blir varje bild olik den föregående i färg. Så dessa lampor kommer jag inte ha på i framtiden annat än vid städning av kontoret.  
Jag har målat klart skrivbordet. En sista del ska monteras, sedan är det helt färdigt. Datorn står redan monterad där. Hårddiskarna väntar på svenska sladdar men står uppställda dem också. Bokhyllan har jag byggt av gamla halvpallar, som jag sedan laserat grått för att dem ska matcha varandra någorlunda. En gammal byrå från min mammas barndom har fått samma färg som skrivbordet och hamnat i hörnet. Här har varje sak hittat en plats. Tanken är att bänkskivan ska vara blandad arbetsyta samt fyllas med mina favoritbilder från bröllop jag fotograferat. Vi får se. Första tanken var en bild från varje bröllop, men det blir nog alldeles för mycket. På väggerna ska jag skriva ut bilder och rama in. Vi har köpt en skrivare som ska kopplas in. Det är så pass redo att man kan börja arbeta här nu. Men fortfarande är småsaker inte klara. Mina sockerlådor ska monteras på väggen och fotogramarna ska upp. Men på söndag skulle jag tro att det är färdigt... det är helt underbart. Jag längtar till kontoret varje gång jag åker därifrån.
Tankar än så länge? Jag behöver fler fotoböcker. Jag trodde jag skulle fylla upp hyllan, men det var inte alls så mycket som jag trodde. Mna kan aldrig ha för mycket fotoböcker. Tidningar har jag hur mycket som helst. Som sagt, på söndag kan jag ta lite bättre bilder på det färdiga resultatet. Jisses vad det är roligt att ha ett eget kontor. Här ska det skapas!
#1 - - Dan Brickman:

Riktigt fint och ljuset kan du ju ordna till med lite andra lampor. Det ska bli kul att se det live nästa sommar :)

#2 - - Hanna:

Ser jätte fint ut. :) skall bli spännande och se resultatet sen nångång! :) du har verkligen kämpat på. Kram