När man fixat bland krukorna

 
Minns ni den döda krukväxten? Antagligen inte. Den skymtade förbi härom dagen. Den dog i värmen och jag tänkte inte ersätta den. Det är ju sent på sässongen nu så det kändes inte särskilt meningsfullt. Men så sålde Maxi ut lite blommor och jag kunde inte låta bli. De blå blommorna kostade 29,90kr/st och de gröna 39,90kr/st. Så det kändes som en helt okej summa att spendera på blommor.
 
Jag passade på att plantera dem medan jag lagade mat. Jag stekte korv på spisen och planterade dem under tiden. Det säger en del om hur fort det gick. Regnet började droppa så fort jag var klar så jag tog några snabba bilder och ägnade sedan min energi åt maten på spisen. Jag var lite osäker på färgen på blommorna först, men det visade sig bli fint.
 
 
Dem har typ samma färg som lavendeln så det gick fint ihop. Sedan märkte jag att en av de andra blommorna växt väldigt skumt, liksom lutat sig åt ena hållet. Så jag stöttade upp den med en sten och tänker att den kanske vänder sig lite. Jag älskar mina krukor. Dem kom med huset och jag hade så roligt med att ställa upp dem. jag blir lika glad varje gång jag kommer hem och ser trappan.  
 Välkomnande (blöt) entré!